keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jenna C

Niin se aika vaan menee...kun sovin koulutuksesta, siihen tuntui taas olevan ikuisuus... Ikuisuus meni yllättävän äkkiä ja niihan se perjantai taas koitti kun Caloanderin Jennan lentokentältä kävin Iisan ja Inton kera hakemassa :-)

Lyhyesti viikonlopusta totean:
Kahden koetun Jennan pitämän valmennusviikonlopun jälkeen odotukset olivat tosi korkealla. Jenna on opettanut meille niin paljon. Hän on tsempannut kun on meinannut usko loppua. Hän on iloinnut mukana onnistumisten kohdalla. Hän on ollut nuoresta iästään huolimatta oikea "tukipilari" mitä tulee agilityyn.

EIKÄ ODOTUKSISSA TARVINNUT TAASKAAN PETTYÄ, ehei!!!

Todella kivat treenit. Paljon uuden oppimista. Sitä tärkeää ennakointia ja keilausta ja merkkausta. Sitä semmoista mitä tarvitsemme koiriemme kanssa. Ja se fiilis joka noiden ratojen jälkeen jäi... wau, huh...

Ei me Inton kanssa nollalla menty, mutta niin pitkälle, että kisarata olisi suoritettu. Ja se, ettei se ollut pelastelua, vaan se oli menoa ja hallittua sellaista...se oli uutta, erilaista, ihmeellistä ja niin upeaa :-).

Iisa ja Jani tekivät lauantaina nollaradan ja mitä menoa... ne vaan toimii yhteen, ja ne menee lujaa :-)

Kuulin monen kysyvän, että milloinka Jenna olisi tulossa uudemman kerran. Hän on pidetty valmentaja. Hän tsemppaa ja kannustaa ja osaa antaa oikeasti ohjeita juuri jokaista koirakkoa ajatellen. Hän ottaa huomioon erilaisia, ehkä juuri sille koirakolle sopivia, ratkaisuja. Ei ole ainoastaan yhtä keinoa tehdä asioita. UPEA VALMENTAJA! Ja meillä on onni tuntea hänet ja saada häneltä apua. Olemme etuoikeutettuja!

Laitan tähän minun ja Inton parhaat vedot sekä lauantailta että sunnuntailta.

La

Su

Janin ja Iisan ladattu video on lauantailta, sunnuntaita ei ole vielä ladattu.

La_Iisa&Jani

Ja loppuun Jennan ja Myssyn yhteistyötä. Ihan oikeasti, toi ihminen on ollut hevosen selässä noin 3 kertaa...

Jenna&Myssy

Ja Jenna...toivottavasti kaikki mistä juteltiin, tulee toteutumaan jossain vaiheessa <3! Olet huippu, kiitos <3!

ps. 12 h päästä tiedän, onko ihan mahdotonta odottaa IHMEttä...
Koska kyllähän niitäkin joskus tapahtuu...eikö? Voisitte peukkuja pitää...koska ei niistä haittaakaan ole :-)

2 kommenttia:

  1. Peukkuja pidän, ja muistuta mua et opetan sua jossain vaiheessa laittaa noi videot tänne silleen upotetusti, ettei tarviis aina noita linkkejä availla, jos vaikka joskus innostun noita videoita kattelee.. ;)

    VastaaPoista
  2. No kun Esa sen mulle näytti ja onnistuin laittamaan muutaman. Kun niitä laitoin sitten jatkossa, niin joka hiton upetettu video muuttui joksku ihan muuksi kun siksi jonka olin laittanut...
    En tiedä missä tapahtui virhe, mutta päädyin tähän vanhaan tapaan, niin ompahan edes se video joka siinä pitäisi olla :-)

    VastaaPoista