torstai 24. tammikuuta 2013

Vauhtitreeniä

Kävin viime viikolla Helsingin työreissulla tapaamassa Caloanderin Jennaa Vuokkoset Areenalla, jossa hän valmensi omaa treeniryhmäänsä.

Oi, se oli niin kivan näköinen vauhtirata, että vidoin radan jotta saataisiin sitä joskus itse treenata. Jenna vielä ystävällisesti lähetti minulle ratapiirrustuksen, joten päästiin ihan sen avulla rata rakentamaan.

Sai juosta. Oli niin hauskaa. Ei ollut mitään "hankalaa"...paitsi että niitä hankalia kohtia olikin yllättäen monta :)
Putkijarrutukset on joko liian kevyitä tai liian voimakkaita, renkaan suoritukseen en voi Inton kanssa luottaa, varsinkin, jos lähden itse vedättämään niin lujaa kuin näillä persjaloillani pääsen eteenpäin... Huolellisuutta pitää olla helpontuntuisissakin (ja varsinkin niissä) kohdissa. Jajajajajajaja...

No, oli siellä hyvääkin pätkää. Mutta nyt piti todeta, että en saanut Intoa irroitettua tarpeeksi kaukaa hypyn takaakierrolle, jotta olisin siitä ehtinyt suoran putken päähän tekemään persjättöä. Yritin ja yritin, mutta en ehdi. Into parhaassa tapauksessa painoi suorasta putkesta suoraan edessä olevaan mutkaputkeen, mutta jos minä juoksen eteenpäin, en ehdi sitä "kalastaa" persjättöön mukaani vaan sehän jatkaa mun liikkeen mukana suoraan eteenpäin... Eli en ehkä jatkossakaan sitten yritä voittaa Intoa vauhdissa, varsinkaan suorilla putkilla. Tässä muutama veto (en jaksa niitä nyt alkaa yhdistämään youtubessa...)

Inton_vauhtitreeniä_1

Inton_vauhtitreeniä_2

Inton_vauhtitreeniä_3

Jani ja Iisa eivät näyttäneet tänään parasta osaamistaan. Janin hermot oli selkeästi tiukalla ja se ei ohjannut ollenkaan niin hyvin kuin viime aikoina on totuttu.

Viimeselle koetukselle käskin Janin olla hiljaa ja keskittyä vain ohjaamiseen... Ja SEHÄN TOIMI. Tässä video.

Iisan_vauhtitreeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti