sunnuntai 13. tammikuuta 2013

VUODEN EKAT KISAT

Kajaani 13.1.2013. Tuomarina Carin Åkesson, Ruotsi. Laji; näyttely.  :-)

Agilitytermein, loistava loistava nollarata <3. Sijoitus 1... (Jos oltais vielä enemmän pärjätty, niin se olisi  varmaan joku triplanollavoitto tai jotain...) mutta tämänkin kelpasi, todella.

Arvostelu alkuperäiskielellä (tota yhtä lausetta lukuunottamatta, josta en saa selvää miten se kirjoitetaan...)

Hane av utmärkt model. Vackert välformat huvud. Mandeltformade mörka ögon. Något lätta öron. Utmärkt överlinje. Hieman eteentyöntyvät lavat seistessä(käännöspalvelu). Tillräcklig kropp för åldern. Utmärkt backställ. Rör sig med bra steglängd. Utmärkt pälskvalitet.

Tämä arvostelu oikeutti Inton laatuarvosteluun "erinomainen" :D Huippujuttu!

Mentiin kilpailuluokkaan... Into oli ryhmän ensimmäisenä alussa. JA LOPUSSA. Eli Into voitti avoimen luokan urokset ja sai SA:n, eli tuloksemme AVO, ERI, AVK1,SA  niin paljon enemmän kuin olisin ikinä voinut odottaa :) PU kehässä olimme vain kierroksen tai kaksi juoksemassa ja sitten tuomari kätteli meidät pois. Upea rivi siellä valloitti 4 ensimmäistä sijaa. Mutta joo, en todellakaan ole pettynyt etemme heidän joukossa olleet, olen niin järjettömän onnellinen tästäkin mitä me saatiin!

Intolla oli  häntä ihan rehellisesti niin pystyssä koko ajan ennen kehää, kehän ulkopuolella ja näyttelyn jälkeen. Se oli aika epätoivonen tilanne minun kannalta ja kun menin kehään, olin sille tosi tiukka ja tuima ja äsähtelin ääneen "ärh", "häntä", ja jotain ihme äännähdyksiä, jotka saivat sen ihan hiukan ehkä hämilleen, sillä häntä pysyi täysin selkälinjan jatkona... se ei mennyt alaspäin, muttei myöskään noussut ylös, joten meidän "temppu" onnistui... Tota ei olla harjoiteltu kotona (ja tänä aamuna hieman harmitti, kun kävi mielessä, että OLISIHAN SITÄ VOINUT JOTAIN EDES TREENATA ENNEN TÄTÄ TAPAHTUMAA...mutta ehkä olin epätoivoissani uskottavampi Inton mielestä...)

Rakas rakas koirani, oma kasvattini, Iisan ja Särön poika <3! Minun Into <3!

Kiitos Mia ja Sofia. Olitte ihan huippua matkaseuraa ja kiitos tsemppauksesta!!!

Laitan tähän loppuun suomennoksen tosta arvostelusta ja taidan lähteä kennelliiton sivuille suunnittelemaan uutta näyttelyreissua :DDD !

Erinomaista mallia oleva uros. Kaunis, hyvinmuotoutunut pää. Mantelinmuotoiset tummat silmät. Hiukan kevyet korvat. Erinomainen ylälinja. Hieman eteentyöntyneet lavat seistessä. Riittävästi runkoa ikäisekseen. Erinomainen takaosa. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Erinomainen karvanlaatu.

Tämä oli oikein mainio päätös rankalle viikolle, joka muutoin päättyi kovin kovin suureen pettymykseen :-( Tyttökaverin juoksut olivat ja menivät, eikä Ennalle tullut "oikeita tärppipäiviä". Se siitä. Itku.

4 kommenttia:

  1. Mä odottelinkin jo teidän kuulumisia. Hienosti on kauniilla soopelipoika Intolla mennyt näyttelyssä :)

    VastaaPoista
  2. Onnea komean Inton hienosta näyttelypäivästä! :)
    Toivottavasti seuraavan tytön kanssa tärppää!!!

    VastaaPoista
  3. Hieno arvostelu! Onnea!

    Harmi noi vauvahommat vaikka eihän toivo nyt ihan kokonaan täysin ole mennyt ;)

    Mut jos ei näitä lapsia tule niin sitten joitain muita. ;) Riittäähän noita tyttöjä..

    VastaaPoista