sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kisavuosi 2013 korkattu

Tehtiin se lauantaina 16.2.2013 Jyväskylässä. Tuomarina Allan Matsson, kaksi agilityrataa.

Päällimmäinen tunne ennen ratoja; löysä olo, väsymys, jännitys, keskittymiskyvyn puutos...ja... kylmyyys...
Tuolla Jatin hallissa on jotenkin vain sellainen pohja, että mun on hyvä juosta siellä. Tuntuu, että saa juostua normaalia lujempaa :-)

Videot ekalta radalta; ensin Into, sitten Iisa.


Rata_A, Into

Rata_A, Iisa


Huomioita: Inton kanssa pitää ihan aikuisten oikeasti saada noi keppien avokulma-aloitukset kuntoon... Ja se että ei saa herpaantua vaikka tuleekin virheitä.
Jani kun olisi Iisan työntänyt oikeasti ilman putkeenmenemisen pelkoa takaakiertoon hypyllä nro 3, niin tulos olisi ollut hieno...mutta koska Iisa hyppäsi sen väärinpäin, tulos oli hyl. Mun ja Inton tulos olis jotain 26 pilkku jotain, ei niin naurattanut, mutta tulos on parempi kuin ne iänikuiset hylyt (tässä kohtaa:D)


Videot kakkosradalta; sama järjestys.

Rata_B,_Into_5vp

Rata_B,_Iisa_0-voitto&agi-sert


Huomioita: Koska Into tiputti riman, me ei a) tehty yhä vieläkään virheetöntä suoritusta kolmosluokassa ja b) maltoin tästä syystä ottaa kontaktit kunnolla:D! Toi toiseen putkeen vienti on ihan kamala, kun olen niin paljon myöhässä kääntämässä Intoa...mutta kääntyipäs vielä vaikka nenä oli jo melkein putkensuussa :))) Tämäkin on iso iso askel; se oli pelastelua, mutta TOIMI!!! Tällä aloituksella kepit on oikein hyvät ja Into eteni tyypilliseen tapaansa (se on vaan niin <3)... Loppusuoraan olen erityisen tyytyväinen. Videolta näkee, että en tee mitään muuta kuin juokse, en heiluttele käsiä tms. Ja Into ETENEE, ei katsele sivuilleen... JESSSS!!!

Iisa&Jani tekivät sen mitä Jani lähti hakemaan. Ne ottivat 0-voiton kera agi-SERTin. Tavoite täyttyi ja rata oli huikea...siksi jätän tässä mainitsematta eilisten puomin pysäytyskontaktien puutteesta :-)! Se tuplanolla noilta puuttuu kesän arvokisoja ajatellen, mutta Jani sanoi että jos sitä ei tule, on ihan turha edes ajatella koko kisoja, sillä siellä tarvittaisiin kuitenkin varmaa suoritusta, noi nollat silloin tällöin eivät tilannetta auta. Noh, vuoden ekat kisat, tässä on aikaa niitä tuplia tavoitella. Onhan toi meno jo ihan erinäköistä kuin aiemmin...ne tekevät yhteistyötä <3!

Kisoista sen verran, että treenikaverimme Holopaisen Anu & kesvil Pinna ottivat tuplanollan (ONNEA!!!) sekä Strömin Anna & Raiku tekivät tällä kakkosradalla upean nollan! Te ootte vaan niin taitavia, WAU!

Ensi viikonloppuna on melkoisen mielenkiintoinen valmennus ranskalaisten huippuosaajien toimesta ja siitä viikon päästä omat kisat. Maaliskuun tokana viikonloppuna Janin veljentyttö pääsee ripille ja menemme sitä juhlistamaan Turenkiin sunnuntaina...harmittavasti sinä lauantaina on Hyvinkäällä kisat, joihin joutuu ilmoittautumaan kaikille kolmelle radalle. Jos sinne sattuu tulemaan joku joka täällä meidän blogissa joskus vierailee, niin olisi hirmuisen kiva jos tulisitte moikkaamaan :)

Palataan!!!

ps. Oli muuten aivan huippua, kun Sirkku ja Pete tulitte eilen meitä Jyväskylään moikkaamaan!!! Kyllä se agikärpänen teitäkin vielä puraisee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti