sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kajaani 25.10.2014

Kun kello herätti aamuviideltä, peruutettiin kotipihasta vaille puoli seitsemän ja lähdettiin ajamaan aivan kamalaan keliin (vesisade, jäinen tie ja sohjoa), tuli kieltämättä muutaman kerran mieleen:" ONKO TÄSSÄ MITÄÄN JÄRKEÄ?"

Lämmittelyt, rataantutustumiset ja kisat.

Eka rata oli hyppyrata, tuomarina Saviojan Anne. Tuntui että tulee kiire. Jani sanoi radan jälkeen että ehtii kyllä. Se oli hyvä neuvo. Uskalsin valssata. Harvoin valssaan, sillä olen niiden kanssa epävarma, kun yleensä ne suuntautuu ihan vääriin kohtiin tai Into tulee "päälle". Laskin että tein radalla 6,5 valssia :) Valssattiin nollatulos Inton kanssa. Hih :) Hienosti alkoivat kisat.

Into_hr

Jani ei laskenut Iisaa radalle ilman että se istui. Tuomari ehti jo kerran pilliin viheltää, mutta ei onneksi hätäillyt. Heillekkin nolla!

Iisa_hr

Voiton vei Makkosen Soili ja kertakaikkisen upea Dave-sheltti, Iisa oli sijalla 2 ja mekin päästiin palkinnoille Inton kanssa :)

Toisella radalla sain Inton tulemaan kepeiltä pois (tähän riitti pienenpieni ajatus siitä että nyt mennään ja tehdään tuplanolla...) ja ei niinkään kauniin radan toinen virhe tuli kun rima tippui.

Into_agirata_10vp

Iisa PYSÄHTYI tai siis YRITTI pysähtyä puomin kontaktille. Meni muutaman sentin yli, pysähtyi maahan ja sai vitosen. (Käsittääkseni tästä voi saada myös hyl) Muutoin niin sitä vanhaa hyvää menoa.

Iisa_agirata_5vp

Viimeinen rata oli Väyrysen Minnan tuomaroima. Alku Inton kanssa oikein hyvä mutta LENTOkeinu :O! Se ei ikinä tee tommoisia keinuja, ennemminkin hiipii keinulla. Noh, kaikkea uutta oppii, noinkin voi käydä. Sitten rata meni plörinäksi enkä enää ohjannut. Into aistii jotenkin heti että nyt ei enää mennä täysillä eikä se viitsi edes mennä hyppyjä (näin ainakin kuvittelen, sillä se muuttuu erilaiseksi ja minun pitäisi nämä radat lopettaa ihan samointein!!!)

Into_huono_hyl

Iisan ja Janin viimeinen rata olis sitä osastoa "loistava hyl". Se oli upea rata, etenkin lähtö!!! Puomi oli super, keinu samoin. Keinulta ehti Iisa väärään päähän putkea, mutta yhtään ei ollut Jani pettynyt rataan. Hyvä mieli!

Iisa_loistava_hyl

Parit kisat vielä tämän vuoden puolella ja sitten hieman pidempi tauko.

Hyvää harmaata syyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti