torstai 23. lokakuuta 2014

Helga pääsi treenaamaan rataa

Helga ei ole päässyt tekemään sellaista usean esteen rataa montaakaan kertaa...ja jos on päässyt, niin ne on jääneet onnistuvuudessaan muutaman esteen pätkiin ;-) Se lähtee niin helposti liikkeen mukaan ja/tai kääntyy kysymään murahtaen mitä pitikään tehdä jos ohjaus on myöhässä.

Noh, varattiin Janin kanssa su-iltapäiväksi kenttä ja Jani piirsi radan, jota lähti kokeilemaan Helgan kanssa. Kenttä oli vain puolikas, joten sitä "oikean" kisaradan tuntua ei siihen saanut, mutta 19 estettä kaikenkaikkiaan.

Tässä on kaksi erillistä suoritusta. Toisessa se aloittaa kepit ihan oikein, toisessa kysyy. Toki alkuun oli lyhyempien osa-alueiden harjoitusta, mutta kyllä toi mun mielestä alkaa jo ihan agilitylta näyttää :)

https://www.youtube.com/watch?v=n0FmsDe6jYg&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA

https://www.youtube.com/watch?v=fWOuivisxQA&index=4&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA

Minähän niitä olisin jo kisoihin ilmoittamassa, Janilla ei ole mikään kiire (ja se on tietysti tässä asiassa oikeassa...). Omat kisat on tossa marraskuun puolivälissä, mutta Jani on sen viikonlopun töissä Helsingissä ja minä en lähde Helgan kanssa pöllöilemään :) Pöllöilen Iisan ja Inton kanssa...

...jotka nekin pääsivät kokeilemaan samaa rataa. Seuraavassa videot.

INTO

IISA


Eilen meidän "aikuisten" treeneissä olitiin paikalla vain Elisa ja minä, joten otin Helgankin tekemään pientä kontaktiharjoitusta. Puomilla koko puomia (hihnassa). En pysy a) Helgan vauhdissa ja b) pysty sitä pysäyttämään, sillä on hirveä voima tossa kropassaan. Se pääsi aina livauttamaan pyllyn alas kontaktilta. Noh, otettiin sitten ihan alastuloa ja siinä se kyllä mun mielestä ymmärtää mitä sen pitää tehdä, mutta vauhdin kasvaessa sen kropanhallinta nähtävästi jää hieman vajavaiseksi ja sen pylly tipahtaa kontaktilta. Kotitreeniä laudalla. Se on nyt tehtävä, sillä sitä ei ole tehty :( Omaa laiskuutta siis.

Keinu menee ihan ok. Pari kertaa lähti targetille ilman lupaa, mutta enemmän onnistumisia kuin ei. Agilityradoille EI ole kiire eikä mahdollisuuksiakaan vielä aikoihin...se ei ole vielä ikinä tehnyt yhtään kontaktiestettä niin että tulisi jonkin toisen esteen kautta. Se ei osaa yhtään hillitä/hallita vauhtiaan ja se kasvaa liikaa, jotta kontaktiesteen suorittaminen olisi turvallista... Kiire ei ole, ei ole. Ehkä se kevääseen mennessä jo oppii :)

Huomenna kisamatka suuntautuu Kajaaniin. Voipi aika kylmä olla, mutta mennään pitämään hauskaa!









Muutama kuva, pitkästä aikaa... kolme ylintä Helga, Into, Iisa ja kaksi alinta Lyyli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti