maanantai 13. lokakuuta 2014

Agilitypainotteinen viikonloppu eteläisessä Suomessa

Lähdin työreissulle torstaina ja Jani seurasi koirien kanssa perjantaina perässä. Yövyimme Flamingossa ja ihan huippua miten hienosti koirat osaavat hotelleissa asustella :)

La-aamuna ajelimme Riihimäelle. Edessä oli neljä rataa Itävallan ihmeen tuomaroimana. Nimi oli joku Hüppe tai sinnepäin ja tuomarin mieleen näyttivät olevat kiemurat ja takaakierrot. Ei ollut millään radalla sellaista, että koira olisi saanut "edetä" kivasti vaan jos sai sentään hypätä hypyn ilman takaakiertoa, niin heti hypyn jälkeen sen piti kääntyä jyrkästi. Ja joka radalla rimat tapissaan, 45cm.

Inton_ratoja
Iisan_yksi rata


Se, että meillä meni suhteellisen huonosti, ei ollut yllätys. Ja se ei ole syy miksi en ko. tuormarin radoista niin välittänyt, vaan se että en vaan tykännyt. Pitäähän noitakin osata tehdä, mutta mielelläni tuommoisia teen valmennuksissa, en kisoissa :) Ja hei, mun mielipide...jokaiselle on omansa!

Illalla mentiin syömään. Meillä oli hirmuisen kivaa seuraa. Kummityttö Selja sekä Sanna ja Esa lähtivät mukaan. Oli kiva ilta, kiitos teille!

Sunnuntaina pyörähdettiin vielä Hakuninmaan kautta ja saatiin pari kuvaa näpsäistyä meidän soopeliperheestä Esan kanssa.

Ja jos ei la radat olleet meidän mieleen, niin sunnuntain tuomarit, Henri Luomala ja Arto Laitinen pääsivät omalle tuomari-suosikkilistalle :) Ihanan juostavat ja mukavat radat. Kiitos!!!

Ekalta radalta Intolle NOLLA!!! Sijoitus ei todellakaan päätä huimannut, mutta mulle nolla on nolla ja huikea saavutus, vaikka olisimme viimeisiä! Jani ja Iisa 10.

Hyppyrata oli hirmuisen kiva ja tuntui että Into oli niin huippuvireessä. Riman pudotus vei meiltä tuplanollan, mutta ei mitään väliä! Me tehtiin töitä yhdessä <3! Jani alkoi olla itsensä agility-alhon jälkeen ja vei Iisan kauniisti (lähtöryhdistäytymisen jälkeen) maaliin virhepisteittä. Sijoitus oli neljäs.

Toinen agirata oli myös niin niin kiva. Pieni herpaannus päällejuoksussa ja hypyn ylitys väärään suuntaan aiheutti meille Inton kanssa hylkäyksen, mutta ei mitään väliä. Huikean hauskaa!

Jani taisteli lähdössä Iisan kanssa. Eikä antanut periksi. Iisan luovutti!!! Jonka seurauksena se kuunteli, se teki niinkuin Jani siltä vaati ja tekivät nollan! Tuplanollan! Puomi on ollut tosi ongelma kun Iisa on roiskinut sen mitenpäin tahansa ja ottanut hirveästi virheitä kontaktilta. Nyt ei. Se kuunteli!!! Olin niin ylpeä Janin päättäväisyydestä että oikeasti pidättelin itkua ja juoksin tosi typerän näköisenä kaksikon perään hallista ulos.

Inton_radat
Iisan_radat

Oikein kiva viikonloppu. Pitää tehdä moinen turnee uudemmankin kerran. Oli huisin kivaa nähdä tuttuja, vanhoja ja uusia! Kiitos Jennalla ja Sannalle ratojen kuvaamisista!

Vielä kun Iisa kävi äsken fyssarilla eikä sillä ollut mitään kummoista, on niin ihan fiilistellä loppuviikkoa kohti :) Ehkä tällä viikolla päästään jo omiin treeneihinkin :) Nyt lähden kuitenkin tallille moikkaamaan Myssyä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti