maanantai 29. syyskuuta 2014

Lyyli ja siskot 1v (ja pari Helga-videota kun ei ole uusia kuvia...)

Kyllä menee aika niin vauhdilla, niin vauhdilla.

Eilen aamulla tuli yhtäkkiä mieleen ajatus, että Elisa tuo illalla pentutreeneihin mukanaan kakkua, jolla voidaan juhlistaa Lyylin, Ansan, Alman ja Kirpun 1-vuotissynttäreitä... Eli ei se oikeastaan enää olekaan penturyhmä, nehän ovat jo "aikuisia".

Ja kaikki niin ihania <3! Kilttejä, (minun silmään) oikein kauniita ja tuntuvat rrrrrrakastavan ihmisen kanssa tekemistä ja (varsinkin) agilitya :).

Ansa menee harjoituskontaktilla jo 2on2offia kuin vanha tekijä. Alma tulee vauhdilla perässä. Kirppu oppii koko ajan lisää ja Lyyli pitää hauskaa ;-) Elisan opissa niistä tulee epäilemättä taitavia pikkukoiria. Lyyli on medi ja loput minejä.

Kuvia ei valitettavasti tässä kohtaa ole, mutta yritän jossain kohtaa ottaa.

Kameraa ei ole tullut käytettyä ehkä siitä syystä, kun toi meidän Heguli on ollut niin karvaton pitkän aikaa (ja se oli OIKEASTI karvaton ja aika hmmmm "hauskan" näköinen... Nyt sillä alkaa talven varalle olla jo vähän karvaa ja ehkä ton kamerankin voi kaivaa jostain esiin). Noh toi nyt oli ihan vaan välihuomautus, mutta asiaan.

Videoita on aina silloin tällöin tullut otettua lähinnä Helgan agilitysta. Niin paljon on vielä tekemistä. Kisaikä tulee täyteen ensi viikonloppuna, mutta ei, kisaamaan ei todellakaan ole kiire.

Jani sanoi eilen, että Helga saa olla vaikka 3-vuotias ennenkuin starttaa ekaa kertaa. Janilla on ollut opettelua nuoren koiran kanssa ja Helga on aika haastava ohjattava. Se alkoi jo hyvin oppia keppejä yms, mutta kun kokeiltiin sunnuntaina ihan rataa johon tuli Janin liike mukaan, niin se ei mennytkään ihan tosta vaan. Helga reagoi liikkeeseen hyvin vahvasti. Eli tätä pitää nyt alkaa opetella... Pienin askelin, pienin askelin...

Laitan tähän pari videopätkää linkeiksi.

Kepit
Radan_yritystä
Vähitellen



Niin...ja eilen aamulla mietittiin, että missä olisi agilitykisoja. Täälläpäin niitä ei nyt ole, ja kun mulla on ensi viikon lopulla työreissu etelä-Suomeen, niin helposti syntyi päätös: kisataan reilun viikon päästä eteläisessä Suomessa. Lauantaina Riihimäellä ja sunnuntaina Helsingissä :) Toivottavasti nähdään siellä paljon kavereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti