sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Jaahas...

On tainnut pyörähtää niin pitkä aika viimeisestä päivityksestä, että on ihan toivotonta tähän menneitä päivittää.

Ylipäätään miksi tähän tekstinsynnytysurakkaan ryhdyin, tulee Esan blogin takia, kun meidät siellä mainittiin ;-).

Ollaan paljon tässä tekstien välissä tehty ja touhuttu. Treenattukkin jonkin verran ja meillä on ihan huippuseuraa talven treeneissä. Helga saa opetella menemistä penturyhmässä, joka koostuu viidestä Inton tyttärestä (Helgan emä Hellä ja muiden Enna) ja loisto-opettaja Elisasta (vaikka kyseessä on omatoimiryhmä...). Iisa ja Into pääsevät treenaamaan Holopaisen Anun, Strömin Annan ja Elisan kanssa samassa omatoimiryhmässä meidän tumpelo-ohjaajien kanssa :).

Sitten viime kirjoituksen, Inton agilitytili on karttunut yhdellä hyppysertillä, Iisan yhdellä nollavoitolla hyppyradalla ja monenmonella kokemuksella kisoista (ilman minkäälaista menestystä).

Näyttelypuolelta Into sai Porvoossa hienon tuloksen Sirkun handlaamana; AVO ERI2, SA ja Lyyli ei enää pöydällä yhtään tuomaria hätkähtänyt, saaden EH:n. Arvostelut sivuillaan.

Helga oppi kepittämään nopeasti viime maanantaina, video ei ole siitä jolloin se teki ne jäätävän nopeasti...
Helgan_kepit
 ja Helga kävi paimennustaipumustestissä eilen...

Se oli HUIKEA <3. Helgalla ei siis ole mahdollisuuksia pärjätä näyttelyissä, mutta sen potentiaali olla maailman paras harrastukaveri on melkoisen korkea. Me tehtiin sen kanssa taippareissa yhteistyötä ja se teki työtä. Tuomari kirjoitti kommentteihin ainostaan: "Hieno veto". Kysyi meidän kahdestaan pyöröhäkissä olessamme "Meinasitteko siellä pitkään olla?", jolloin TIESIN, että KYLLÄ, Helga todellakin osoitti että sillä on taipumista paimentamisen saralla. Hieno, upea, rakas koira!

Huomisen ja tiistain olen vapaapäivillä ja vietetään ne pellon laidalla. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti