lauantai 29. joulukuuta 2012

Ratatreeniä

Olipas oikein kiva käydä lauantaiaamu aloittamassa hallilla kunnon ratatreeneillä.

Meillä oli Jani&koirien kanssa varattu kenttä 9-9.30, ja siellä oli rakennettu rata valmiiksi. Rata oli edellisistä Kärnän Julian valmennuksista ja siinä oli (kaiketi) vaikutteita jostain Jari Tienhaaran kisaradalta ?!?

Oikein mukava, ei ihan helppo :). Koko radan pituus olisi ollut 38 estettä, me tyydyttiin tekemään ensimmäiset 22.

Ja nämä menivät ihan ok. Siellä on meille hyvin vaikeita kohtia jotka onnistuivat niiiiiiiin hyvin...mutta sitten siellä on myös hyvin YLLÄTTÄVIÄ VIRHEITÄ (joita en edes huomannut, epäilys kyllä oli), kuten Inton kepit. Se jätti ne kesken 2 ja 3 radalla. Ekalla sentään suoritti loppuun. En selvästi voi luottaa siihen vielä niin että lähden rynnimään ihan hullun lailla. Mutta kontaktit, JESSSS!

Janin ja Iisan menoa on mieltälämmittävää katsoa <3. Se vie Iisaa hienosti. Jani saa noista pitkistä jaloistaan hyvin irti vauhtia ja se helpottaa Iisan viemisessä, sillä sehän ei irtoa esim. putkiin samalla tavalla kuin Into. Iisa ryökäle ei odottanut nyt kontakteilla (kostaa heti jos sen laskee kerran ryöstämään...), mutta kokonaisuudessaan oikein oikein hienoa. Ja kiinnitin huomiota miten Jani osaa merkkauttaa Iisalle hypyt. Esim. toi muurin kohta on HIENO!

Piti vaan tämmöinen päivittää, jäi niin hyvä mieli :-)

Palataan!

Ja tässä radat:
Iisa_ja_Jani

Into_ja_Jaana

ps. Inton tyttökaveri aloitti juoksut... Peukutukset ovat tervetulleita !!!

2 kommenttia:

  1. Kyllä sulla pitää Jaana haipakkaa ohjauksen kanssa, lähtee tosi herkästi sun liikkeen mukaan: Into kultainen luotijuna :D

    Peukkuja Inton tyttökaveri -asiaan :)

    VastaaPoista
  2. :-)
    Kiitos Tuulikki!

    Joku päivä se kultainen keskitie löytyy...luotan siihen :-)!
    Inton kanssa on niin mukava mennä, sen halu tehdä agilitya on ihan hurja <3!

    VastaaPoista