torstai 27. joulukuuta 2012

Hiljaiseloon pieni päivitys

Juu, ihan liian pitkä tauko taas tänne kirjoituksissa...
Kun vaan tuntuu että ketä kiinnostaa JOS ei mitään koe-tai muuta tuloksia ole luettavissa (olkoonkin hylkyjä tai mitä tahansa...). Eihän tässä ole kyllä nytkään niitä tarjolla, mutta edes jotain:-)

Eli muutamia kertoja olemme agilitya treenanneet. Omien treenien lisäksi käytiin Elisan (Hietalo, rakas ystävämme) kanssa hallilla ja Elisa kokeili Inton ohjausta. Niistä siis videotallennetta:-)

Into_ja_Elisa1

Into_ja_Elisa2


Tänään käytiin Janin&koiruleiden kanssa hallilla. Pari harjuuttelupätkää ohessa. Joulu oli ja meni. Emme siihen satsanneet kuin vaan ruuan muodossa, mutta sehän oli jo taas kerran ihan tarpeeksi, joten ähkyä sulateltiin treenaamalla. I&I eivät välttämättä olisi halunneetkaan muuta lahjaa. Tämä on se mistä ne tykkää, mitä ne rakastaa. Ja onneksi voimme näitä treenejä niille tarjota näin loma-aikaan :-)!

Into

Iisa


Otin hallilla tänään pikkutreenin näyttelyhihnan kanssa... Intolla oli agitreenit alla, joten häntä on niiiiiiiiin nätisti. Heliävirran Sirkku kysyikin että kuka videolla on?!? Into:-)... Ja kun Sirkun kanssa  tänään juttelin, niin mietin että MIKSI Into näyttelyyn Kajaaniin ilmoitin. Se ei tarvitse enää mitään tuloksia, sillä on siihen (AVA) tarvittava tulos, jos joskus agilitysta tarvittavat tulokset saadaan... Mutta kai tämä on tätä; minun silmään Into on maailmankaikkeuden rakastettavin koira (ja joo, todellakin voi olla eri mieltä, sillä minulla ei ole pelkästään vaalenapunaiset mutta myös sydämenmuotoiset lasit silmillä...) ja sitten vien sen vaan näyttelyyn näytille...(jos vien)... Sirkku piruvie sitten sanoi, että vie ihmeessä, mikset veisi kun olet maksanut? Hyvä kysymys. Se että jätän viemättä on laiskuutta ja etukäteispelkoa siitä että tuomari vihaa mun maailman rakkainta kaveria... Ehkä siis menemme tulta päin:-).

Näyttelyhihnassa

Hih:-)

Pitää vielä vuodenvaihteessa laittaa vuosi "pakettiin". Ja pian vuodenvaihteen jälkeen saadaan taas mieluisia vieraita kylään <3! Tervetuloa Selja&Sanna&Esa&Krum&co.

Hyvää loppuvuotta kaikille!!!

3 kommenttia:

  1. Minustakin ilman muuta viet Inton näyttelyyn :) Kaunis shelttipoju into on. Minäkin ilmoitin tuon mun pomppivan pystyhäntäisen shelttineidin Lahteen. Saas nähdä mitä tuomari siellä siitä tykkää. Mut reipas ja vauhdikas tapaus Loitsu ainakin on ja se on pääasia.

    Ja ainakin minä käyn mielelläni lukemassa myös muita kuin kisakuulumisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!

      Loitsu on todella hieno ja upearakenteinen shelttinei to! Käyn teidän blogia lukemassa ja kuvia katsomassa usein!

      Ja kauneus on aina katsojan silmässä...sen kun vaan muistaa. (siis minä itse :D)

      Toivottavasti taas nähdään...ei ehkä kisojen merkeissä ihan lähiaikoina, mutta keväällä ainakin:-)

      Ihanaa vuodenvaihdetta ja alkua teille!

      Poista
  2. Mulle tulee niin Intosta varsinkin tossa näyttelyhihnassa mieleen Teppo :D Niissä on jotain tosi samaa :3

    VastaaPoista