maanantai 31. joulukuuta 2012

2012

Tämä on sellainen äkkikatsaus pian päättyvään vuoteen. Millään lailla en tätä ehtiyt etukäteen miettiä, ehkä ihan muutamaa "highlightia" äkkiseltään... parhaiten asiat taitaa jäsentyä "kalenteroimalla", joten katsastetaan kuukausittain... (ulkomuistista, joten jotain saattaa jäädä myös pois...)

Tammikuu:
Luin jossain kohtaa meidän vanhaa blogia  Tammikuussa oltiin treenattu agia. Ekana oli toinen tauolla, sitten toinen... silloin taisin vielä treenata molempien koirien kanssa, ennenkuin Jani multa Iisan vei. Mutta hei, tää on ihan ok...!
Into kävi mun guru-tuomarin arvioitavana Lahden ryhmänäyttelyssä. Päivi Eerola tykkäsi Intosta erin ja sa:n verran (merkkaa mulle oikeasti enenmmän kuin mikään muu näyttelyarvostelu!!!) ja Inton tyttökaveri Enna sai erin... eli noi meidän "madeforlove" saivat mielestäni "siunauksen" myös ulkonäöllisesti suhteelleen :-) (vaikka ei sillä mitään merkitystä olis ollutkaan, :DDD)

Helmikuu:
Jotain treenejä tähänkin mahtui. Eka nollatulos Inton kanssa hyppyradalta??? (tarkistan.... tää on niin mutu-tuntumalta...), kennel-yskän oireita.

Maaliskuu:
Selja Koivuranta syntyy 15.3. Minun ensimmäinen kummityttöni. Rakas <3!
17.3.2012 Esa K. soittaa ja toivottaa hyvää syntymäpäivää Intolle :-) Muistan tämän, olimme lähdössä ajamaan pois Rukan lomalta. Jäi niin hyvä mieli, miten voikaan olla onni saada sille ainolle koiran kasvatille hieno ja upea perhe. (Tässä kohtaa minulla ei ollu aavistustakaan, että minulla tulee olemaan kunnia olla heidän lapsensa kummi!!!)

Huhtikuu:
Ehkä kisattiin...en muista... ei mitään semmoista joka olisi jäänyt mieleen...

Toukokuu:
Minusta tuli kummi <3! Jännää, miten paljon se merkitsi. Se kun minua pyydettiin, niin kyllä itku tästä kunniasta pääsi... Olen etuoikeutettu. Kiitos!
Kävimme Sannan ja Esan häissä / yhdistettynä Seljan ristiäisiin Torniossa toukokuun lopulla. Hieno reissu. Jani voitti Iisan kanssa ensimmäisen kolmosluokan kisan. Sert-h.
Minä juttelin ekaa kertaa uuden pomoni kanssa puhelimessa. Elli on huipputyyppi, uusi työnantajani Royal Canin.
Hyvä fiilis!

Kesäkuu:
Selja&Sanna&Esa&Krum Kuopioon.
Agirotu Kuopiossa. Inton kanssa toinen luva ykkösistä, jolla mentiin avo-sm-finaaliin. Ison yleisön edessä huippurata hylkyineen kaikkineen. Hauskaa!!!
Iisakki-joukkueelle kokemusta.
Juhannus taisi mennä jo sitä ennen.
Iisa kävi suorittamassa paimennuksen esiradan (fci alainen paimennuskoe, joka pitää suorittaa, jotta pääsee varsinaisia kisaratoja suorittamaan) kaikkien odotusarvojen vastaisesti kesäkuun puolivälissä. Michel Pillard oli hylännyt niin taitavia koirakoita aikasemmin, että en yhä vieläkään pysty tätä suoristusta uskomaan. Iisa on hieno, hieno, upea, rakas, taitava, uskomaton, huh.......... minun kaveri!

Heinäkuu:
En muista miten nämä ajoittuu...
Iisa: No kesäkuusta paim-e, hrd1... en ehtinyt näiden uusien työkuvioiden takia hirveästi treenata paimennusta(kaan), mutta sieltä ne tulivat <3! Joku päivä mie ton mun kaverin paimentaitoja jätän väheksymättä... lupaan!!!
Iisa ja Jani voittivavt Varkaudessa ensimmäisen agiratansa. Agi-sert.

Elokuu:
Paim-1... Iisa on yksi ensimmäisestä SEITSEMÄSTÄ koirasta, jotka ovat radan suorittaneet <3. Ensimmäinen ja ainut shetlanninlammaskoira. Toki on niin hienoa, että olemme siellä juuri Iisan kanssa, mutta vielä enemmän minua ilahduttaa, että olemme siellä edustamassa rotuamme. Shetlanninlammaskoira on TODELLA UPEA, HIENO JA MONIKÄYTTÖINEN ROTU. Meillä on monta hienoa lammaskoiraa, jotka tulevat suorittamaan näitä ratoja. Se on vaan niin WAU!!!

Syyskuu:
Intolle kolme nollavoittoa kakkosluokasta ja siirto 3. luokkaan... Yksi radoista lähes "flow". Etenemät kaikilla yli 4,7 m/s... joku päivä joku mut saa vielä uskomaan että Into on nopea :.-)))!!!

Lokakuu:
Kisoja, ei mainintoja

Marraskuu:
Kisoja, ei mainintoja

Joulukuu:
Kisoja, ei mainintoja

Summa Summarum:
Siellä on onnistumisa. Siellä on tasaista puurtamista. Kaiken kaikkiaan lähtökohtana on se, että meillä koirat on ne jotka merkitsevät. Ne ovat rakkaita. Ne merkitsevät eniten. Ne ovat korvaamattomia. Túlokset ovat täysin yhdentekeviä (vaikkakin ne ihan rehellisesti ovat melkoisen upeita...:D).
Viime vuosi OLI tulosten valossa aivan upea, siellä oli Iisalle useampaa paimennustitteliä ja sekä agi että hyppysertien valossa agivalioiden urat urkeni. Intolle saatiin ensimmäiset kolmosluokan kisat agilityssa alle...ja kyllä me siellä vielä onnistutaan..
Inton tyttökaveri aloitti juoksut ja SUURET TOIVEET ON SINNE SUUNTAAN ASETETTU!!! Jos kaikki sujuu niinkuin toiveissa, meillä olisi ensi kesänä täällä tämän upean suvun pentu kasvamassa...mihin...siitä ei voi tietää... :-)

ENSI VUOSI, TOIVEITA:
Sen pienen rakkaan, toivottavan pennun lisäksi... Into (my gigolo), oli toiveissa parin pentueen isukiksi (mä en voi tätä uskoa...mun vauva, mutta jos sieltä sitä samaa tulisi mitä se itse on, niin voisin jokaisesta pennusta maksaa monta tuhatta euroa...)
Lisäksi toivotaan Inton kanssa menestymistä kisoissa...sekä agi-että  jo ehkä paimennussellaisissa.
Iisan ja Janin haluaisin nähdä sm-kisoissa. Ja pärjäävän siellä. Heillä on siihen mahdollisuus. Se vaan on fakta.
Itse toivoisin saavani Iisan kanssa toisen HRD2 legin suoritettua. Se olisi jo jotain sellaista etten olisi ikinä kuuna päivänä oletusarvoltakaan voinu olevan mahdollista...


Ihan oikeasti:
toteutui, onnistui tai mitä tahansa ensi vuonna. Ihan sama!
Olen pahoillani, kun en voi näitä sen vakavammin ottaa...
Pidetään hauskaa, nautitaan tekemisestä. Nähdään kaikessa niitä hyviä puolia, ei jäädä murehtimaan huonoja.
Jos luet tätä meidän blogia, olisi kiva jos jättäisit pienen muiston itsestäsi :-)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!

5 kommenttia:

  1. Hyviä pohdintoja :) pidetään peukkuja että pikku Intoja putkahtaa maailmaan. Ja tarkkailaan täältä jkl teidän tuloksia myös ensivuonna.

    VastaaPoista
  2. Ihana Jaana <3 Niin positiivinen yhteenveto upeasta vuodestasi.
    Kiitos kuluneesta vuodesta, on ollut valtavan suuri ilo saada tavata ja tutustua fb:n ja muutaman tapaamisenkin kautta.

    Paljon, paljon onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle, täyttyköön kaikki toiveenne; pienet karvapalleroiset, kisa- ja paimennusmenestykset jne... - Ja tiedetäänhän me, kaikkea siinä välillä sattuu, toivottavasti ne on voitettavissa olevia "pikku" juttuja, normaalia elämää, ja vahvistaa rakkauttamme harrastukseemme ja ennen kaikkea näihin karvaisiin rakkaisiimme. Ja läheisiimme.

    Suloiset rapsutukset Iisalle ja Intolle, terkut sinulle ja Janille. Tavataan taas "joskus jossain" - agissa, näyttelyssä... :-)

    Hyvää uutta vuotta!
    t. Leila

    VastaaPoista
  3. Ihanan positiivista pohdintaa :) Ja peukut pentuprojektille!

    VastaaPoista
  4. :) Paljon on tapahtunut ja hienosti mennyt. Olkoon tämä vuosi vähintään yhtä onnistunut! :)

    VastaaPoista
  5. Aika kainosti sä vain toivot asioita, suurin osa noista voisi olla ihan suosiolla tavoitteita - niin realistisia ne ovat :)

    -P-

    VastaaPoista