sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Miten sunnuntai voikaan olla hieno päivä:)

Tämän päivän "rakennuspalikat" olivat ihan kohdillaan :)

Jani lähti pelaamaan jääkiekkoa jo hyvin aikaisin aamusta, joten minä sitten suuntasin tallille...

Myssy on liikkunut pari päivää hieman epäpuhtaasti, eilen se tuntui kuitenkin ihan hyvälle ja ajattelin katsoa maasta käsin miten se liikkuu. Juoksuttaessa se oli ihan puhdas, joten ratsastin. Se oli niiiiiiiin hieno<3! Juoksutin ihan hetken vielä ratsastuksen jälkeen todetakseni että liike oli aivan puhdas, huh:) Vaihdettiin päitset päähän ja vein sen vielä maneesiin käppäilemään. Niistä hetkistä seuraavat videot.

Myssy

Porkkana_houkuttaa

On niin nautinto tuolla tallilla olla ihan yksinään, ei meteliä, ei hälyä. Vain sinä ja hevonen:) Myssy ei ehkä siitä niin tykkää (sille noi heppakaverit on niin tärkeitä), mutta kiireisen työviikon jälkeen tolle kyllä osaa antaa kovasti paljon arvoa.

Ja eikun tallilta kotiin ja suunta hallille. Varattiin koko kenttä tunniksi ja Elisa toi meille treenin. Jani ja Aku jäivät rakentamaan rataa, kun me lähdettiin Elisan ja koissujen kanssa lämmittelemään.

Hyvin tehty rata ja oikein mainio treeni!!!

Meidän pitää Inton kanssa treenata jatkossa suoran putken jälkeistä elämää...varsinkin jos sen täytyy kääntyä sen jälkeen tiukasti. Muuten ne asiat joihin viime sunnuntaina keskityttiin menivät NIIN HIENOSTI! Eli takanaleikkaukset onnistuivat, JESSSSS! Niin se vaan pitäisi ymmärtää, että kun vaan jaksaa edes YHDEN KERRAN keskittyä treeneissä tekemään jotain yksittäistä asiaa, se vaan kantaa hedelmää seuraavaan kertaan!

Jäähdyttelyt, äänestämään, omatekemät kana-vuohenjuusto-hampurilaiset ja PÄIVÄUNET!

Sauna, saunasiideri ja vielä joku iltapala... voisiko päivä olla parempi? ...ehkä mä käyn vielä veikkauksen sivuilta katsomassa onko lotosta tullut mitään...:)

Kyllä tämän päivän latauksella jaksaa taas ensi viikkoon taapertaa ja tulevana viikonloppu meillä onkin aika agipainotteista, kun Savikon Sepon valmennukseen ollaan menossa. Sitä odotellessa.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti