maanantai 5. marraskuuta 2012

Savikon Sepon valmennuksessa

Viime viikolla meiltä jäi agiharkat välistä, mutta se ei niin harmittanut, sillä ed. sunnuntaina vedettiin Elisan kanssa koko radan treenit ja nyt viikonloppuna oli edessä jo pitkään odotettu valmennusviikonloppu.

Savikon Seppo tuli meitä kuopiolaisia agilityhurahtaneita valmentamaan ja taisi olla jo kolmas kerta kun hänen koulutukseensa osallistuttiin.

Oltiin Janin kanssa samassa ryhmässä ja tein sen mitä lupasin! Olin hiljaa! Kerran joku pienenpieni kommentti lipsahti (positiivisessa mielessä), mutta sain Sepolta sen verran varoittavan silmäyksen ja suhahduksen, että meni turpani hyvin nopeasti kiinni :-)

Koulutuksesta... se oli hyvä, se oli kiva ja saatiin juosta :-)

Mulla alkoi kunto loppua kesken (en ole sen olemassaoloa viime aikoina mitenkään kummoisesti kerennyt kohottaakkan), mutta huonompi se oli kuin oletin ja oikeasti; nyt esitän julkisesti tavoitteen:
LENKKIÄ, JUOKSUA, RATSASTUSTA, TERVEELLISEMMÄT RUOKAILUTOTTUMUKSET...sillä pääsee hyyvin liikenteeseen kun päämääränä on jaksaa juosta "satasella" seka fyysisesti että tsempata psyykkisesti kaikki valmennukset, treenit ja kisaradat läpi. Olen sen Intolle velkaa, en sen kanssa pysty 80% tehoilla vetämään. Se on ansainnut sen, että minäkin huolehdin omasta kunnostani ja kestvävyydestäni... (huomasin tänään, että muhun on kaiketi iskenyt joku ikäkriisi tms...)

Saatiin molemmat joitain ahaa-elämyksiä ja äsken lenkillä valssailtiin hieman molemmat... (joo, ne jotka meidän touhua Jynkänvuorella ihmettelevät; se on vain agilitytreeniä!!!)

Muutama video viikonlopulta...
Into la ja toinen Into pidempi pätkä

Iisan ja Janin pätkää lauantailta, ja tässä toinen Iisa

Sunnuntailta

Iisa_ja_Jani

Into_ja_minä

Loppusuora tämä on pakko laittaa vielä erikseen kun tämä ilmentää mun mielestä Into rakkautta tätä lajia kohtaan:-) Mennään lujaa!!!

Ja nyt vaan odotellaan tulevaa viikonloppua. Tässä välissä käyn viettämässä ke-la päivät Helsingissä ja kun sieltä lauantaina palailen kotiin, täällä on mieluisat vieraat odottamassa :) Selja&Sanna&Esa&Krum&Jente&Neleh ja Eo. Sunnuntaina päästään kaikki kisaamaan Hupun kisoihin ja toivottavasti meidän lähtönumerot, mediluokassa, eivät ole peräjälkeen...

Kyllä noi viikonloput vaan ovat niin niin niin huippuja<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti