sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joensuun näyttely su 11.8.2013

Laitan tämän samointein ja sitten arvostelu pääsee arkistoihin...eli tänään tuomarina toimi Italialainen Alan Jones. Jakoi hyvin paljon eriä, ja onneksi Into oli yksi niistä, joka sen sai.

Pitkä on arvostelu ja pitkään tuomari tuntui arvostelevan.

"Teeth correct. Good masculine size. Stands well, with good reach of neck. Good body length. Solid topline. Masculine head. Good stop. Eye of good colour, but a little open. Ears showed well; I´d like them a little more tipped over. I´d like better shoulder angulation & hind angulation. Tail set a little high. Flowing movement."

Tuomari oli aika "karski". Jopa Into hieman peruutteli, kun tarttui kiinni (kuulemma, enhän ollut lähelläkään kehää tätä näkemässä, kun minut taas eristettiin...) :D.

Mutta olen hyvin tyytyväinen näihin viikonlopun tuloksiin. Oma kasvattani, oma Intoni sai kumpanakin päivänä kv-näyttelystä, kasvattajatuomareilta, ERInomisen arvostelun.

Kiitos Sirkku!

Ja kiitos Wilma vielä tästäkin päivästä ja matkaseurasta. Mä odottelen niitä kuvia :-)

PS. Helga oli seuraneitinä. Se on niin hurjan reipas ja ihana. Sen kanssa voi olla ja mennä missä vain :-) ja koska Helga ei mikään ihan pikkutyttö ole, niin taas kysyttiin "onko se sheltin vai collien pentu"... Shelttihän se; ja aivan mielettömän rakas!!!

Ja sitten kuvia.
Kiitos Wilma, ne ovat hienoja!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti