torstai 8. elokuuta 2013

JHD, Paim-E, HRD1, Paim1, HRD2 Amarantes Que Viva, Iisa

Todellakaan ei ollut mitään tietoa minkäänlaisista kirjainyhdistelmistä, kun ensimmäistä kertaa Kuttukuuhun suunnattiin Räsäsen Maarikan innoittamana Iisan kanssa vuonna 2007. Iisa oli silloin noin puolivuotias.

Siitä lähtien olemme siellä käyneet välillä säännöllisesti, välillä vähemmän säännöllisesti...mutta käyty kuitenkin.

Ja jos ei muuten, niin ainakin kisaamassa, hih!

Tänä kesänä Iisan kanssa meillä oli tavoitteena, että saataisiin tehtyä toinen legi American Herding Breed Association (AHBA) - alaisissa kokeissa Herding Dog 2- radalla.

Vielä on meidän poispäinajon opettelu kesken, mutta kyllä Iisa sen on jo jossainmäärin sisäistänyt. Noh... Radalle mentiin, tehtiin sitäkin pieni pätkä kisaradan osana...JA...

Se rata oli taistelua (taas kerran.) Sain aikamoista huutia radan jälkeen, kun olin huono ohjaaja. (Oikeasti olin) Teimme radan niin, kuin olisin ollut oikeasti töissä. Me teimme sen loppuun asti, vaikka usko meinasi loppua kesken.

Se kannatti. Nyt on Iisalla niin monta paimennustitteliä, että seuraaviin menee ihan varmasti aikaa.

Minun rakas lammaskoira.

Samoissa kisoissa Into teki yhden legin HRD1 radalla. Jos ei ehditä enää tänä kesänä yrittää toista, niin jääköön se ensi kesän tavoitteeksi.

Nyt me ehkä keskitytään tonne agilitypuolelle :-) Vaikkakin viikonloppuna Joensuussa kehät sisältävät muuta kuin agilityesteitä; siellä on pöytä ja näyttelytuomari, eli Into "pääsee" näyttelyyn Sirkun handlaamana.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti