maanantai 17. kesäkuuta 2013

Helga


 

Mietin miten tänne mitään päivittäisin, kun on niiiiiiin paljon tapahtunut, eikä näitä pysty muistamaan tai kirjoittamaan kaikkea... Aloitetaan siis kyseisellä otsikolla.

Helga, Onnenpisaran Ainokainen.



Unelma, Inton jälkikasvu. Alenevassa polvessa Iisan jälkikasvua. Emänä upea upea Hellä. Ja se tuli meille <3... Klassisesti voisi sanoa; ja mikään ei ole ollut sen jälkeen ennallaan :-) Positiivisesti <3.

Helga on
-hurja
-hullu
-hervoton
-häpeilemätön
-hassu
-hilpeä
-herttainen

ja minun silmään niin nätti. Se ei ole mikään pikkuinen taikka hentoinen, sillä on vahva luusto ja melkoinen ruokahalu :-) Ja se tykkää juosta...sinne ja tänne ja tonne ja myös PUTKEEN. Se menee sinne kerta toisensa jälkeen. Joko Inton perässä tai sitten ihan itsekseen.


Helga tykkää syödä hiekkaa. Se kävi meidän kanssa Iisalmessa agikisoissa ja arvioin sen painaneen kilon enemmän tullessa kuin mennessä...Päästiin kotiin ja se teki kahdet IIIISOT kakat. Ne kakat oli hiekkapötköjä. Hiekka-Helga :-)

Se on itsevarma. Se kulkee häntä pystyssä. Helga ei oikeastaan pelkää mitään, mutta samanlaista ihmisrakkautta siinä ei ole havaittavassa kuin Intossa. Mutta roturasisti se on. Se katselee ja ihmettelee muita rotuja. Se jopa hieman on pidättyväinen niiden seurassa.

Se kiusaa Intoa ja Iisaa. Se ei tunnu niitä kunnioittavan. Välillä mummo ja iskä sitä muistuttavat, että se on niiden alapuolella, kuitenkin.


Se täyttää huomenna 11 viikkoa. Painaa saman verran kuin Krum painoi sen ikäisenä. Helga tykkää hyppiä. Minua päin, ovea päin, koiria päin. Sitten se tykkää hyppiä sohvalle, rahille, sänkyyn... Ja se tykkää juosta. Tänään hämmästyin sitä vauhtia mitä se pitää. Se menee oikeasti lujaa. Se on vasta 11 viikkoa vanha. Juuri äsken se sai hepulin.

Helga on jo nyt niin järjettömän rakas. Se on unelma, josta saan kiittää kasvattaja Sirkkua.

Olen onnellinen, olen nöyrän kiitollinen tästä hurja-Helgasta.

Ja tässä Helga herttaisimmillaan...se ei paljon stressaa :-)


2 kommenttia:

  1. Onnea Helgasta. Mä arvasin jo ensimmäisestä pentupäivityksestä että teille se muuttaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi Helga, Helga.....<3

    VastaaPoista