maanantai 17. kesäkuuta 2013

SM 2013. 6.sija Iisa ja Jani Rautio (HU-PU)

Karsintarata

Finaalirata

Ei kai muuta tarvitse sanoa. Eihän tätä vieläkään ymmärrä. Niin se vain on, että joskus kun kaikki tähdet ovat suosiollisia, niin ihmeitä tapahtuu.

Iisa ja Jani sijoittuivat tämän vuoden SM-kisojen yksilökisoissa siis sijalle kuusi, 195 kisaajan joukosta. Vielä tänäänkin on itku ilosta päässyt, vaikkakaan tätä ei osaa vielä edes ihan lopullisesti tajuta. Iisa on upea koira, Jani on loistava ohjaaja.

Kiitän meidän molempien puolesta kaikkia meitä opastaneita ja auttaneita. Ihan sieltä agilityn alkutaipaleelta, kun Iisan kanssa vuonna 2008 aloitimme. Kyllä minäkin silloin tiesin, että Iisassa on potentiaalia, mutta Jani löysi sitten sen yhteistyön alkaessaan Iisan kanssa harjoittelemaan noin puolitoista vuotta sitten. En ala nimeämään ketään, koska teitä on paljon ja te kaikki olette hyvin tärkeitä ja rakkaita!!! Kyllä te kaikki tiedätte!

Viikonloppu siis huipentui tohon tulokseen, mutta se myös alkoi mullistavasti.

Perjantain kisoista Anne Huittisen hyppyradalla Iisa valioitui hyppyvalioksi, sijoittuen kolmanneksi 68 osallistujan joukosta. Koska kaksi ensimmäistä (Hikka ja Annan Ada) ovat jo valioita, siirtyi serti Iisalle ja AVA-H on nyt Iisan nimen edessä... Viikonloppu olisi oikeasti ollut jo täydellinen ton tuloksen kanssa...kaikki muu oli vain plussaa :-)!

Jani ja Iisa tekivät viidellä radalla 3 nollaa. Onneksi noi onnistumiset sattuivat juuri tälle viikonlopulle. Paljon sinne on niitä hyl-ratojakin mahtunut...taitaa tuloslista näyttää sitä, että ennen tota sertirataa alla oli 6-7 hyl-rataa...

AVA_-_H

Joukkuerata ei noilla kahdella onnistunut ja eivät tehneet Varpsin joukkueelle kunniaa. Siltä radalta tuli hyl, samoin kuin perjantain agilityradalta.

Me sitten Inton kanssa tasapainotettiin meidän perheen menestystä ottamalla ihan jokaiselta kolmelta radalta hyl. Kisattiin perjantaina ne kaksi rataa ja lauantaina Kajaanin joukkueessa. Myös Krum ja Esa täydensivät Kajaanin joukkuetta :-)

Laitan tänne meidän kaikki radat videoina. Ne on kännykkälaatua (laaduttomia), mutta kuitenkin. Siellä on hyvää(kin) pätkää ja Into teki kaiken miten sitä ohjasin. Olin itse tosi huono, mutta en ole ollenkaan huolissani tai pahoillani noista, sillä olen ajatellut, että me sitten yritetään olla mukana noissa oikeissa karkeloissa ensi vuonna. Into on nyt 3 vuotta, ja se on minulle niin tärkeä ja upea koira. Sen kanssa on aina mahtavaa. Iisa on nyt 6. Se on alkanut nyt toimia loistavasti. Eihän meillä ole kiire mihinkään...


http://www.youtube.com/watch?v=kbk8wMuuSw4  Inton perjantain agirata

http://www.youtube.com/watch?v=lS1uixlN4vs   Inton perjantain hyppyrata

http://www.youtube.com/watch?v=lp8BkOuaMPI  Onneton joukkueradan yritys :-)

Jospas sitä hieman useammin saisi tänne tekstiä aikaseksi jatkossa...




5 kommenttia:

  1. Teillä on ollu ihan huippu viikonloppu, paljon onnea teille kaikille vielä !! :)<3 ja älä huoli, kyllä tekin vielä Inton kanssa tuutte pärjäämään, ja onhan sulla siellä odottelemassa se sun tuleva agilitytykki ;) ootte kaikki ihan huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3!
      Joo, ei tässä mitään kiirettä ole :-)
      Vielä kun saadaan sut Myssyn kanssa kisaradoille...!

      Mä käyn huomenna ratsastaa!

      Poista
    2. Niin ja kiitos Wilma, tiedät etten tulisi tällä hetkellä Myssyn kanssa toimeen ilman sinua!

      Poista
  2. Onnea! hieno ja huima suoritus Janilta ja Iisalta!!

    VastaaPoista
  3. Onnea vielä koko perheelle Janin ja Iisan upeasta työskentelystä! Suoritus mihin moni harrastaja ei ikinä yllä. :)

    - Iitu

    VastaaPoista