maanantai 1. huhtikuuta 2013

Loma ja Pääsiäinen :)

Se kauan odotettu loma koitti vihdoin.

Sunnuntaina suunnattiin Tahkolle, ja meillä oli siellä oikeasti tosi hulppea majoitus. Oltiin Tahko Spa Suitessa, kolmiossa, jossa tilaa oli ruhtinaalliset 116,5 m2, 38 m2 parveke ja ihan valinnanvaraa makuuhuoneista. Niitä oli 3 :)

Noh, su meillä kyläili ystävämme Elisa (ja Essi pääsi ilta-&saunakaveriksi), ma tuli veljeni Janne kylään ja sitten ti minun vanhemmat Lillan kanssa.

Koirien kanssa tehtiin lenkkiä. Kerran hiihtämällä ja muuten kävellen. Nautittiin lomasta. Oli aivan mahdottoman huippua. Muutamia kuvia.







Kotiuduttiin torstaina. Perjantai ja Lauantai kalenterimerkinnöissä oli kohteena Joensuu ja pääsiäiskisat.

Perjantaina meillä oli mukana kepo. Mun veli Janne. Janne irtisanoutui töistään jo ekan radan jälkeen, koska a) sillä oli kylmä ja b) me oltiin niin surkeita... En tiedä edes, onko näistä radoista videoita, mutta jos on niin linkitän ne jossain vaiheessa (Jannen kännykällä kuvattu)... Ja siis oikeasti: ME OLTIIN HÄVETTÄVÄN HUONOJA :) Mutta pääasia täyttyi; koirilla oli mukavaa. Intolla jopa niin hauskaa että päätti voivansa lähteä radalle juuri silloin kun itse haluaa... huoh:(.

Lauantaina oli siiten uusintareissu samaan osoitteeseen ilman kepoa. Janille ekalta radalta 10vp. (joskin hieman ihmittelin puomikontaktin virhettä...) Meille taas hyl. Minä oli niiiiiin huono.

http://www.youtube.com/watch?v=WVJpvsLs99k

Käytiin ennen toista rataa lenkillä Holopaisen Anun ja Pinnan kanssa. Jani ja Anu keskustelivat, että voisivat seuraavalla radalla tehdä nollat, ja hieman kiistaa aiheutti, kun Jani sanoi että voittaa... Anu halusi sertin, mutta koska Jani ei voinut sitä vastaanottaa, niin sopivat, että Anu voi olla kakkonen ja ottaa sertin... minä siinä onnettomana kyselemään:"Entäs me Inton kanssa...?"

http://www.youtube.com/watch?v=isbr7g4oPC4

http://www.youtube.com/watch?v=uudDiTzi2Co  Janin ja Iisan nollarata. HUOM! TÄSSÄ VIDEOSSA KUVAAJA SANOO RUMAN SANAN...LAITTAKAA ÄÄNET POIS :)


Jani & Iisa tekivät nollaradan. Anu & Pinna tekivät nollaradan. Minä ja Into hyllytettiin :(... Jossain kohtaa noi kävivät katsomassa tulokset. Tulivat takaisin ja sanoivat :"meni niinkuin suunniteltiin...".
Jani & Iisa voittivat!!! Anu ja Pinna kakkosina kera SERT-A. (Ja hei...tää oli ihan oikeasti mitä suurinta "läppää". Nähtävästi hyvää sellaista, hih:D)

Viimeisen radan onnistuin taas kerran Inton kanssa sössimään. Mulle tuli se hetken blackout, ja siinähän se sitten meni. Janille ja Iisalle myös hyl. Mä olin niiiiiiiiiiiiiin pahalla päällä ja taas kerran halukas lopettamaan lajin.......kunnes: Mentiin hakemaan kisakirjoja. Palmusen Henna itki ja mun oli pakko kysyä mitä on tapahtunut...... Henna kertoi, että olivat Preetin kanssa saaneet ensimmäisen merkinnän kolmosluokasta kisakirjaan, ensimmäinen nolla :)! Jumankekka, Hennan onnellisuuden aistiminen ja jakaminen saivat täysin omat ajatukset ja epäonnen tunteet unohduksiin, tuli niin hyvä mieli heidän puolestaan! Onnea vielä <3!

http://www.youtube.com/watch?v=Bi72tWc0vSA


Loppuloma vietettiin sitten kotona, jäällä ja jopa tallille kerkesin tänään :)

Kuvia otin jäälenkillä. Huippukeli.











Huomenna paluu arkeen. Työt alkaa. Olisihan tätä voinut vaikka jatkaakkin. Ensi lauantaina kisat Pieksämäellä. Jokohan minäkin osaisin ohjata Intoa??????????
 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti