maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ja taas mentiin; tällä kertaa suuntana Tampere... joskin ensimmäinen pysähdys oli Jämsässä

Sirkku ja Pete ottivat meidät vastaan. Kiitos siitä. PALJON! Ja hyvistä tarjoiluista, nam! Vaikka Sirkku omia leipomuksiaan arvosteli, niin oikein olivat maistuvia!

Ja pääsin näkemään sen. Pienen. Uih, mua alkaa taas itkettää...samoin kun multa vaan valtoimenaan valuivat kyyneleet kun astuin huoneeseen jossa Ainokainen nukkuin pentulaatikossa. Se oli niin pieni, niin kaunis ja niin ihana. Hellän ja Inton pentu.

Se meni eteenpäin melko topakasti, se ihan käytti jalkojaan. Se teki pissit ihan itsekseen (Hellä kävi ne nuolemassa sitten pois patjasta) ja se roikkui Hellän tississä kun Hellä ei malttanut pysyä paikallaan. Silmät olivat vielä kiinni, mutta ehkä toinen alkoi pikkuriikkisen raottumaan. Se oli / se on niin upea, pieni Ihme. Lauantaina 11vrk, huomenna jo kaksi viikkoa. Ja seuraavaksi liuta kuvia...
























Mulla oli aivan järkyttävän hyvä mieli ja hymy huulilla, kun lähdettiin jatkamaan matkaa kohti Tamperetta. Sain nähdä tämän odotetun pienen, ja se oli niiiiiiiiiiiiin hienoa!

Tampereen ohi ajettiin Lempäälään ja "haettiin" hotellihuone. Oltiin paikassa nimeltään Vaihmalan hovi, ja se oli koirien kanssa ihanteellinen, sillä ovesta pääsi suoraan ulos ja huone oli oikein miellyttävä.

Mutta, sieltä takaisin Tampereelle päin ja Sannan&Esan tykö. Olipa ihana nähdä myös heitä kaikkia. Krum ei petä koskaan, se ottaa vastaan kuin ei ikinä erossa oltaisi oltukkaan. Selja tuli istumaan syliin ja oli ihanaa että kummityttö ei vierastanut lainkaan. Lisäksi siellä oli pentupentu, pikkuinen kooikkeri Aia, Sannan uusi harrastuskaveri :). Kiitos Sanna! Ruoka oli hyvää, ja sen pätkis-juustokakun ohjeen mä voisin ottaa jossain kohtaa!

Ja oli ihan tukala yö. Maha oli niin täynnä kaikkea nam, hyvää, sekä Sirkun että Sannan toimesta... Mutta siinä se sitten sunnuntaiaamu koitti.

JA AGILITYKISAT:) Kuinkas muuten.

Lempäälän Best In Areenalla 3 rataa. Ekana hyppyrata ja sitten kaksi agilityrataa. Mä en yhtään tykkää siitä, että lähden loppupäässä, varsinkin kun koirakoita oli reilut 50. Lisäksi kun mun piti jännittää ennen omaa menoa sekä Iisan&Janin että Krumin&Esan radat, niin mä olin aika huono...taas!

Eka rata hyl. Mä oli niiiiiiiiin myöhässä jo heti alusta lähtien.

http://www.youtube.com/watch?v=K1SWkjOfLXk

Toka rata nolla. Mutta vaikka tiedän "nolla on nolla" ja varsinkin minä saan olla enemmän kuin tyytyväinen, en silti ollut. Mulla oli tavoite. Ohajata rata niinkuin siihen tutustuessa suunnittelen. Ja sekään ei sitten onnistunut. Aan jälkeisellä hypyllä piti valssata, jäi valssaamatta. Keinulla on pihalla kuin lumiukko. Ennen puomia on jo liian iso kaarros...mutta joo, oli siinä hyvääkin. Ja hyvä että jää parannettavaa :)
Tämä nolla riitti sijaan 3! Koirakoita oli kaikkiaan 53, joista reilut 20 teki nollan, ja joo joo, se meni niin hyvin että saatiin palkinto, mutta.........

http://www.youtube.com/watch?v=7q-zTUyV7QQ

Tuplanollaan olisi ollut hyvä sauma. Into oli eri mieltä :) Mutta sillä oli järjettömän hauskaa. Sehän on se tärkein asia. Eli viimeinen rata hyl, mutta pääsin kokeilemaan kaikkea sellaista mitä en muuten uskaltaisi tehdä, kuten ihan perus takanaleikkaus :-)

http://www.youtube.com/watch?v=R0yq_4wnO6s

Jani ja Iisa tekivät pätkittäin todella hienoa työtä, mutta koska Iisa ei anna mitään anteeksi, Janin pienet ohjausvirheet kostautuivat nyt niin, että hyllymetrejä lähti kotiinviemisiksi kaikilta kolmelta radalta. Ja videot pysyvät tälläkin kertaa pois youtubesta...

Esan ja Krumin videot löytyvät täältä www.kratastrofi.blogspot.com ja voi että sitä hetkeä, kun ne menevät kaikki esteet oikeassa järjestyksessä... Siinä mennään lujaa!!! Hieno, ja varsinkin miten meno vielä parantui rata radalta!

Nyt meillä sitten taukoillaan kisoista useampi viikko. Yritetään treenata vaikeita asioita ei niin vaikeiksi :)

Jatkan Sirkun häiritsemistä pentukuulumisia kyselemällä ja huomenna toivon näkeväni kaksiviikkoiskuvia. Voi miten hauskaa :)

Oikein hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti