tiistai 11. huhtikuuta 2017

Jo huhtikuussa mennään...

Jeti, Hellä, Koda, Iisa, Lysti, Helga, Into ja Heili

Hellä, Helga, Into ja Iisa

Erkkarin vsp Lysti <3

...ja paljoa tänne ei tekstintynkää ole tullut kirjoiteltua...

Koirarintamalla ei ole sen kummempia kotona tapahtunut, kuin Into täytti 7 (JO SEITSEMÄN...se vasta syntyi...), Helga tuli 4 vuoden ikään ja meidän Iisa... 10 (?) vuotta!!! Heili sitten puolestaan saavuttaa parin viikon päästä agilityn kisaiän, eli puolitoista vuotta. Aika lentää...

Jani on kisannut parit kisat Helgan kanssa ja omissa kisoissa maaliskuussa tekivät ensimmäisen agilitynollan. Rataa ei esitetä julkisesti, koska lupasin niin. Se ei ollut mikään oppikirjasuoritus, Helga pyöri ja pyöri ja pyöri...ja komensi.

Into on päässyt treenailemaan ja olen sen kanssa jopa Aata tehnyt kaksi kertaa.

Heili ei osaa yhtä oikein mitään. Se juoksee namiautomaatille, mutta jos juoksen vieressä, se menee mielellään hyppyjen ohi. Kepit tulevat aiheuttamaan päänsärkyä ja kontakteilla en ole edes päättänyt mitä niiden kanssa tehdään. Olin sen kanssa Liukon Villen valmennuksessa (joo...päästiin neljä estettä yhtäjaksoisesti) ja lupaan nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa sen kanssa treenaamaan. (Työ-töitä tuntuu vaan olevan aina liikaa...)

Lyyli juoksi sekä minun että Janin kanssa kisoissa kun Janne ei itse päässyt ja Acella me voitettiin sen kanssa hyppyrata (tiputti muurin palikan) ja Jani meni sen kanssa kaksi todella hienoa rataa joista toisella Aalle virhe ja toisella hyl ihan lopussa. Lyyli on kyllä NIIIIIIN hieno <3!

Sisu on mennyt eteenpäin agilityssa ihan hurjan paljon ja on myös saanut itseluottamusta...jopa niin että tämän vuoden aikana siitä on Sirkun matkoilla leivottu sekä EE MVA että nyt viime viikonloppuna Vaasassa FI MVA. Se on kaunis, hieno koira. Niin kovin tärkeä meillekkin.

Helgan pennut ovat myös kunnostautuneet näyttelyissä. Niinan Jetistä on tullut Viron juniorimuotovalio ja varasertinkin se on kotimaan kehissä napannut. Koda on misseillyt hienosti, samoin Martta ja Riku. Suurimman potin on räjäyttänyt Hupi ja Marianne. Viron junnuvalion tittelin lisäksi tämä hieno, upea koiruus meni pokkaamaan itselleen sertin Nina Jangerin kehässä Kauhavalla SEKÄ Seinäjoella itsensä Päivi Eerolan arvostelemana.

Helgan ja Oskarin pennut on myös tutkittu. Siellä kaikki oli muuten oikein hienosti (5xAA, Heilin B:n lonkat, 7 x 0/0 kyynärät sekä 7x 0/0 polvet) ... mutta valitettavasti mukaan mahtui yksi huonompi lonkkatulos, sillä Kekeltä löytyi vikaa lonkista ja lausunto oli C/E. Nivelrikkoa ei kuulemma onneksi ollut ja toivotaan täysillä että Kekeä eivät lonkat tule haittaamaan <3!

Tässä pikkuhiljaa oltaisiin TÄYSIN valmiita kevään tuloon ja lumien sulamiseen, joskin joku tykkää nyt painella hullun hurmiossa noita säänappuloita ja kevät tuntuu koko ajan karkaavan kauemmaksi...mökillä on vielä yli puoli metriä lunta ja juuri nyt kun toi koirien agilitytreenaaminen oikeasti kiinnostaisi, niin siihen ei ole vielä hetkeen mahkuja, kun jäällä sitä ei voi tehdä.

Pitää nyt muutoinkin tehostua itse kaiken liikkumisen yms suhteen sillä juuri laitoin facebookiin ilmoin Jennan valkasta. Siellä pitäisi edes 4 minuuttia yrittää jaksaa juosta :).

Jospa sitä tännekkin aina silloin tällöin saisi pari sanaa rustattua.

Hyvää kevään alkua kaikille. Ihanaa kun päivät on jo niin pitkään valoisia ja pääsiäinenkin on ihan parin päivän päästä!!!

Pari kuvaa ettei pelkäksi tekstiksi mene...

Sisu erkkarissa.

Helgan vanhemmat, Into ja Hellä <3

Koda ja Niina omistaja

Jeti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti