keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Pikapäivitys

Lomalla aika rientää ja tekemistä tuntuu olevan niin että tunnit eivät riitä... Mutta hauskaa on kun sää suosii ja tekeminen palkitsee :)

Pikapikaa loman kulku tähän asti.

Aloitimme loman torstaina kesäkuun loppupuolella jolloin ajelimme Rovaniemelle kaikessa rauhassa. Saimme kivan (varattua isomman) mökin Ounasvaaran pirteiltä ja majoittauduimme sinne maanantaihin asti.

Kisasimme siis maajoukkuekarsinnoissa, lyhyesti... la-päivän. Sunnuntaille emme päässeet, Jani ja Iisa tekivät ekalla radalla hienonhienon virheen, kun Jani ei ohjannut yhtä hyppyä, mutta meno oli hyvännäköistä ja pohja oli hallissa ihan hirumuisen kiva ja mukava juosta! Me Inton kanssa hyllytettiin jo aika alussa ja juostiin maaliin lyhyttä reittiä.

Tokalla radalla Iisa päätti palata putkesta (niinkuin liian moni muukin koira) ja peli oli siinä. Into taas (Sannan sanoin) näytti hyvin itseriittoiselta hypätessään sieltä ihan korkeimmalta kohdalta puomia alas... se ei mun mielestä siis tippunut, se vaan hyppäsi. (se on joskus hieman ääliö).
Onneksi sunnuntaina se oli vain hetken hieman "könkkä", mutta vetreytyi niin, että sen jälkeen sen liikkeessä ei ole mitään näkynyt. Huh!

Saimme siis kannustaa kanssakilpailijoita koko sunnuntain ja agilityn maajoukkueeksi seuloutui oikein upea edustusjoukko! Suurinpana ilonaiheena tietenkin Komulaisen Anni ja Ralli, meidän upeat seurakaverit!

Kiva ja kaikinpuolin hyvin opettavainen reissu.

La 5.7 suunnattiin Juvalle, näyttelyyn. Sirkku esitti Inton taas hienosti. Kiitos!!! Tuloksena avoimen luokan urosten kolmas sija SA:n kera. Paras Uros kehä antoi vain lämmintä kättä, mutta arvostelu oli hieno. (Löytyy Inton sivulta)

Lyyli pääsi myös kehään, minun kanssa. Lyylillä oli juoksut alkaneet viikkoa aiemmin ja sen näyttelytreenaamiset on jääneet aivan liian vähälle... Oltiin molemmat aika pihalla. Lyyli oli juuri vajaata viikkoa aiemmin täyttänyt 9kk, joten onhan se vielä aika vauva. Hienosti kuitenkin meni! Saimme sinisen nauhan, eli tuloksena EH! Tämä oli erittäin hyvä aloitus!!! (Arvostelu Lyylin sivulla)

Sirkulle miljoonasti onnea minulle niin kovin tärkeiden koirien huikeasta menestyksestä. Hellä (Helgan äippä) narttujen kolmas ja Lysti-ihanuus oli ison junnunarttukehän kakkonen upealla arvosteulla.

Jotta ei sitten agilitya päästä unohtamaan, ilmoitin meidät Mikkeliin kisaamaan su 13.7.2014. Helle-/iltakisat ja isot luokat. Elisalle sanoin, että nyt aloitetaan "uusi kausi" hieman erilaisin ottein Inton kanssa. Lopetan sen iänikuisen varmistelun ja luotan siihen. En sitten tiedä tapahtuiko niin, vai jotain muuta... Eka radalta (se oli oikeasti helppo, eikä siellä ollut lainkaan keppejä!!!) saatiin NOLLA, sijoitus 4. Huikeaa!

Tokalta radalta hyl, olisi pitänyt hakea Into mukaan mutkaputkelta paremmin.

Kolmas rata oli yksi meidän parhaita. Se oli niin hienoa, että maalissa taas ihan vapisin. Oltiin sijalla 2, voittaja veti niin kovan ajan, että siihen ei ollut edes makseissa kenelläkään mahkuja... Me hävittiin tolla radalla 7 sekuntia voittajalle, en saisi tosta radasta pois niitä sekunteja kuin lentämällä ;-) Tiedä oliko tuloksissa joku aikavirhe tms. eikä sillä enää tässä kohtaa mitään väliä ole... Joka tapauksessa, ekat kisat ja kaksi nollaa! Minä ja Into! Piti ihan pariin otteeseen kisakirjasta tarkistaa, että kyllä, se on totta :)

Hyppyrata,nolla,sija2,Into


Jani ja Iisa menivät jälleen hienosti. Pienen pieniä virheitä. Joka radalta tuloksena 5. Mutta vauhti oli totuttua :) Ja Iisa aloitti avokulman kepeille siten kun sitä nyt ollaan harjoiteltu muutaman kerran. Itsenäisesti, ilman että Jani on sitä vetämässä nenästä.

Hyvä reissu!

Nyt on muutama päivä maalattu taloa. Aamusta iltaan. Selkä on aika väsynyt ja siksi tässä tehdään lähtöä mökille parin päivän lepolomalle.

Ihanaa, lämmintä ja aurinkoista kesän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti