torstai 14. maaliskuuta 2013

Avokulmat....meidän agilitypainajainen

Olen tästä maininnut useamman kerran. Meidän yksi akilleen kantapää on noi keppien avokulma-aloitukset. Kisaradalla moisen nähdessäni saan aina hirveän masennuskohtauksen ja koko kisafiilis tuntuu kaatuvan siihen :(

Olen näitä vannonut harjoittavani Inton kanssa ja jopa uhonnut oppettavani moisen... Tänään jopa onnistuttiin harjoittelemaan tätä asiaa.

Tehtiin tätä niinkuin ranskalainen Gregory Bielle-Bidalot meitä kehoitti. Laitoin avokulmasta lähestyttäessä oikean välin löytämistä helpoittamaan pari hyppysiivekettä. Alkuun Into meni ok. Sitten se jotenkin onnistui hyppäämään siivekkeiden rakojen välistä (tätä mä en käsitä, sillä se rako on niin pieni...ja renkaastakaan ei aina tahdo onnistua menemään...). Sitten alkoi sujua.

Ekana oli kaksi siivekettä peräjälkeen ja vähennettiin yhteen. Otettiin sekin pois ja Into löysi oikean välin :O...eikä vain yhtä, vaan usean kerran. (tehtiin kuudella kepillä)

Suurin osa oikein, vain pari virhettä...USKOMATONTA...

Loppuun otin vielä kaksi kertaa. Ne on videolla. Ne otettiin täydellä 12 kepillä. Laitan ne tänne. Laittakaa mute päälle, ette kestä kuunnella videota.

http://www.youtube.com/watch?v=IZbhRZ11rvk

http://www.youtube.com/watch?v=0XkpDqKwUs8

Tämä vakuuttaa minut, että joskus kannattaa ehkä treenata vaikeita asioita... Ehkä toi painajainen muuttuu pian joksikin ihan muuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti