maanantai 28. joulukuuta 2015

Jos suloinen soopelipoikapentu kiinnostaisi...?

...kannattaa laittaa viestiä Sirkulle. Osoite on sirkku.heliavirta@gmail.com


Helgan ja Oskarin (Onnenpisaran Ainokainen & Sheltie Lin´s Golden Wonder) seitsikosta on pari ihanaa poikaa vailla omaa kotia. Sukutaulu löytyy täältä:


http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI26465%2F13&R=88


Minulta on tietenkin aika turha kysyä näistä pennuista mitään, kun katselen niitä vaaleanpunaiset lasit silmillä ja voisin ottaa niistä ihan kenet tahansa tai vaikka kaikki! Mutta kun täytyy realiteetit kuitenkin muistaa, huoh.


Täällä blogissa löytyy Helgasta enemmän. Se on oikeasti erittäin hyväluontoinen ja avoin koira. Se on harrastuskaverina lähes täydellinen. Iisa ja Into ovat loistavia, mutta Helgassa tämä kaikki "harrastettavuus" on lisätty vielä ripauksella miellyttämisenhalua :)
Tittelit tai mitkään eivät tietenkään periydy, mutta minulle toi Iisasta alkanut "linja" höystettynä upeilla koirilla (Inton isä Särö, Helgan emä Hellä) on jotain niin tärkeää ja arvokasta...


Tämän pentueen isä on erittäin kaunis soopeliuros, jolla on erittäin kivoja jälkeläisiä täällä Suomessa.


Sirkku oli pentujen painot punninnut lauantaina ja kasvu välillä 5-8 viikkoa näyttäisi siltä, että hän kirjoitti facebookin päivityksessä tyyliin "hymyilyttää"...eli näyttää hyvältä ja maltilliselta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti