maanantai 24. maaliskuuta 2014

Loma

...on jo takana. Sen loppumisesta on jo viikko... kamala miten tämä aika rientää.
Oltiin viikko Tahkovuorella. Oli vielä talvi kun mentiin, mutta viikon sisällä lumen määrä väheni suurella "kädellä". Ei päästy hiihtämään, mutta päästiin kävelemään latupohjia pitkin koirien kanssa. Kerran käytiin rinteessä, mutta muutoin kyllä tallusteltiin koirien kanssa kymmeniä kilometrejä. Nautittiin lomasta. On se vaan niin ihanaa...












Viikonloppuna käytiin Savikon Sepon valkassa. Loma oli ehkä parhaan terän vienyt...ei ollut parasta osaamista. Mutta kaikki valmennus on meille plussaa, muutoinhan me tehdään "mitä milloinkin".

https://www.youtube.com/watch?v=BEwD0OuQbUk&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA

Helga kävi hallilla keskiviikkona. Se oli jotenkin kuumana...Jopa entistä enemmän. Putket liikkui melko livakasti, kun se niihin livahti. Ehkä selitys tähän kuumumiseen on se...

https://www.youtube.com/watch?v=X9JNMMQwxsg&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA&index=3

https://www.youtube.com/watch?v=-OxEXPAzO0E&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA&index=2


että Helga aloitti juoksut. Se pääsi lähes vuoden ikään ennen ensimmäisiä, mutta nyt ne on päällä. Mun pienestä hullukahelista tulee aikuinen hullukaheli. Ehkä se vähän rauhoittuu? Ehkä ei...mutta se on ihan hirvittävän tärkeä ja rakas. Meidän Onnenpisaran Ainokainen <3.


Ensi viikonloppuna meillä on pitkästä aikaa kisat. Lauantaina 3 rataa ja sunnuntaina toiset. Eikä olla yksin. Selja, Sanna, Esa ja Krum+muut koirat tulevat meille kylään ja päästään kaikki Acelle kisaamaan. Voi että voi että...on TAAS viikonloppu jota odotan niin niin kovasti!

Seuraava teksti seurannee viikonlopun jälkeen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti