tiistai 25. helmikuuta 2014

Odotettu viikonloppu

Nih, kyllä sitä odotettiin...oli näyttelyä ja vuoden ekat kisat pitkän tauon jälkeen...

Pe-la välisenä yönä allekirjoittanut sai vatsapöpön ja vaikka aamulla heräsin kellonsoittoon ja pitkään mietin voinko lähteä ajamaan Jyväskylään, katsoin parhaammaksi jäädä kotiin. (Erittäin hyvä päätös!) Että se niistä näyttelyistä, joskaan tuloksia katsomalla ja niistä johtopäätöksiä vetämällä, ei välttämättä iloisina sieltä kotiin olisi palattu ;-)

La meni siis sohvanpohjalla ja olin ihan varma että kisat jäävät väliin...

Mutta mitä vielä :-)

Äärettömän huonolla tankkauksella, hyvällä fiiliksellä ja taistelumoodilla vaan kotikisoihin. Jani meni pari koirakkoa ennen meitä, joten jouduin kuvaamaan radat Into hihnassa ja siitähän ei tullut mitään muuta kuin kauheaa tärinää ja hurjaa haukkimista. Niitä videoita ei siis julkaista!

Jani ja Iisa tekivät ekalla, hyppyradalla, nollan. Sijoitus 3.

Rata oli minulle ja Intolle oikein sopiva, me tehtiin NOLLA!!! Ihan pieni kauneusvirhe sattui putkella ja en edes yrittänyt vilkaista tuomaria, josko hän meille kiellon antoi, vaan juostiin hyvällä mielellä maaliin... Kysyin joltakulta joka onnitteli maaliin tullessa: "Antoiko vitosen?" ja vastaus "En ainakaan huomannut", lämmitti mieltä <3! Into, se on vaan niin rakas... Me sijoituttiin sitten neljänneksi Inton kanssa.

http://www.youtube.com/watch?v=9K1Vl_H67Hs&feature=c4-overview&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA

Loput radat menivät hyllyiksi niin Janilla ja Iisalla kuin meilläkin, mutta varsinkin tähän kakkosrataan oli niin järjettömän tyytyväinen... Into haki tossa keppien jälkeen ton yhden ylimääräisen hypyn, mutta meidän menoa voi jo kutsua yhteistyöksi ja saman radan suorittamiseksi.

http://www.youtube.com/watch?v=sy4IqtNS-oM&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA&feature=c4-overview


Viimeinen rata ei ollut enää hyvä. Into hyppäsi (luvalla) Aalta ja törmäsi mun jalkoihin... siitä vitonen ja sitten hylky yhden takaakierron suorittamatta jättämisestä (ihan minun vika...). Radan jälkeen naama oli ihan kylmän hien vallassa ja kädet tärisivät. Siinä kohtaa energiat loppuivat ihan täysin. Tästä radasta oli video, mutta ei ole enää...hävitin sen (joskin vahingossa).

Mutta kannatti mennä. Oli hienoa korkata kisavuosi näillä radoilla.
Viikonloppuna Caloanderin Jenna tulee meitä tänne Savoon kouluttamaan ja innolla odotan minkälaisia vinkkejä hän meille antaa Helgaa koskien.

Viikonloppua odottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti