lauantai 26. lokakuuta 2013

Match Show

Hihhii.
Mä olin tonne jo kuukausi sitten menossa, onneksi huomasin että oli kuukautta etuajassa, joten mentiin tänään.

Helga ei tosiaan mikään näyttelytähti tule olemaan, mutta toki on hyvä jos se osaa sitä "tarvittavaa" tulosta varten käyttäytymään kehässä.

Oltiin omalla hallilla. Ei mikään kiitollisin paikka ensimmäiselle "näyttelykokemukselle". Odotin aika huonoa käytöstä.

Ennen kehää Jani sanoi että Helga näyttää hampaat huonosti. Outoa. En ole tohon törmännyt, kun se mulle näyttää vallan hyvin. Samoin se on sen tehnyt Sirkulle. Ja sitten kun tarkemmin asiaa ajattelin...eipä niitä kukaan muu ole edes yrittänyt katsoa :-)

Meillä oli tuomarina mies. Helga hieman oli ihmessään että mikä tämä tilanne on. Hampaita katsoessa pikkaisen peruutti. Muuten ok. Se liikkui NIIIIIIN hienosti :-)

Tuomari katosoi sitten pöydällä hampaat muutaman kerran ihan opetuksen vuoksi ja se meni oikein hyvin. Kiva että oli tollainen ihminen otettu mätsäriin tuomariksi!!!

Seuraavassa kuva ja video tämänpäiväisestä.

https://www.youtube.com/watch?v=mUvgcEo9r0Q


Tulos meidän osalta oli sininen nauha. Meillä ei ollut valitettavasti aikaa jäädä sinne "sinisten kehään", koska meillä oli meno muualla. Me kuitenkin saatiin se mitä lähdettiin hakemaan. Kokemus "näyttelystä".

Olen niin niin niin niin onnellinen siitä, miten hienosti Helga osaa käyttäytyä. Vaikka se kehän ulkopuolella hyppi ihmisten päälle (anteeksi vielä...), se oli kehässä kuin oikeasiti aikuinen koira.

Sitten kun Sirkku haluaa sen joskus näyttelyssä käyttää, niin mukaan lähden jännittämään...

Huomenna mennään hallille eri lajin parissa, mennään agilitya treenaamaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti