sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kisaturnee Jkl-Vantaa

Koska taas on "tuli persiin alla", niin laitetaan lyhyesti...

La oli kisat Jyväskylässä. Olin menossa työasioissa ko. kaupunkiin, joten Jani lähti mukaan ja päätettiin sitten jatkaa siitä pääkaupunkiseudulle kisamaan, kun jo lähes puolivälissä matkaa taitetiin...
Koska työni alkoivat vasta klo 11, niin minäkin kävin sitten aamuherätykseksi yhden radan juoksemassa.

Tapahtui sama, mikä jo niin monta kertaa on koitunut hyvän radan turmioksi. Esteellä nro 13, eli Aan jälkeine putki. Tuli mieleen ajatus, miten hyvä rata oli alla ja se että nyt on mahdollisuus tehdä nolla. Samalla kun ajatus putkahti mieleen, yritin sen torjua ja tajusin, että siitä ei hyvää seuraa...kuten voi videoltakin nähdä. Noh, ei siitä sitten sen enempää. Mä oon ennenkin sanonut että mulla on joku onnistumisen blokki, ja jos se ei vielä tässä tule oikesti esille, niin Vantaan toinen rata sen konkretisoi sitten oikein mukavalla tavalla.

Jyväskylän vidoita. (en taas osaa "upottaa" noita videoita, joka kerta kun laitan jonkun, niin se muuttuu samaksi videoksi joka tuolla tekstin lopussa on...laitan sitten vaan likit...)

Into_Jyväskylässä_17.11.2012

Iisa_ja_Jani_eka:_rata

Iisa_10_vp_Jyväskylä


Illalla ajettiin Vantaalle ja tuskailin Hondan valojen kanssa. Puolen viikkoa minusta on tuntunut siltä etten vaan yksinkertaisesti näe. Jani ajoi eilen ja sanoi, ettei auta kuin vaihtaa autoa, sille ei kukaan voi niin huonosti pimeässä ajettavalla autolla ajaa työajoja... AJOVALOT TARKISTETTIIN AUTOTALLIN SEINÄÄ VASTEN LA-AAMUNA JA JANI SANOI ETTÄ NE ON OK...Noh, eilen sitten palatessa kotiinpäin, pysähdyttiin Varkaudessa ja Jani pesi lamput. Katsoin ne ja sanoin, että toinen ajovalo on pimeä...Se on sitä ollut varmaan sen puolen viikkoa, kun olen ajaellut tuolla pilkkopimeässä näkemättä mitään. Noh, positiivista se, että hieman halvemmaksi nyt kuin ostamalla uusi auto:-)!

Joo, nyt eksyttiin aiheesta...

Ajettiin siis Vantaalle ja majoittauduttiin Caloanderin Jennan kotiin. Hän oli itse Teneriffalla ja ystävällisesti (<3) lupasi asuntosa käyttöömme, KIITOS VIELÄ!!! Nukuttiin oikein hyvin ja su-aamuna sitten suunnattiin Vuokkoset areenalle.

Tuomarimme Martti Salonen tuntuu rakastavan suoria putkia. Samoin rakastaa Into. Se menee ne LUJAA:)... ja sitten minä olen myöhässä, paljon. Kunhan joskus tulevaisuudessa opin rytmitystä niin voidaan noista selvitä, vielä on aivan mahdotonta. Video puhukoon puolestaan. Eikä se Janikaan ehtinyt, vaikka pitkät koivet omistaa.

Into_hr

Iisa_hr

Toka rata. Tämäkin kertoo itsessään kaiken. Pää ei vaan kestä. Ehkä sitten joskus...

Into_5vp

Iisa

Viimeinen rata. Virheitä. Iisa possuili oikein kunnolla lähdössä. Jani kävi vielä viimeisen starttaajan jälkeen tekemässä lähdön. EI MITÄÄN ONGELMAA. Ei noussut Iisan pylly maasta. Se ei possuile ennen lähtöä tai lähdön jälkeen. Se tietää possuilla juuri silloin kun se lähtee kisaradalle. TUSKA! Mutta tälle asialle tehdään nyt jotain, ei toi voi jatkua. Lupaan.

Into

Iisa_possuilee
Hyvä viikonloppu. Väsyttää, mutta ei se haittaa. Kerätään jostain energiaa tähän pimeyteen ja synkkyyteen ja sitten parin viikon jälkeen tehdään hyviä ratoja:)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Savikon Sepon valmennuksessa

Viime viikolla meiltä jäi agiharkat välistä, mutta se ei niin harmittanut, sillä ed. sunnuntaina vedettiin Elisan kanssa koko radan treenit ja nyt viikonloppuna oli edessä jo pitkään odotettu valmennusviikonloppu.

Savikon Seppo tuli meitä kuopiolaisia agilityhurahtaneita valmentamaan ja taisi olla jo kolmas kerta kun hänen koulutukseensa osallistuttiin.

Oltiin Janin kanssa samassa ryhmässä ja tein sen mitä lupasin! Olin hiljaa! Kerran joku pienenpieni kommentti lipsahti (positiivisessa mielessä), mutta sain Sepolta sen verran varoittavan silmäyksen ja suhahduksen, että meni turpani hyvin nopeasti kiinni :-)

Koulutuksesta... se oli hyvä, se oli kiva ja saatiin juosta :-)

Mulla alkoi kunto loppua kesken (en ole sen olemassaoloa viime aikoina mitenkään kummoisesti kerennyt kohottaakkan), mutta huonompi se oli kuin oletin ja oikeasti; nyt esitän julkisesti tavoitteen:
LENKKIÄ, JUOKSUA, RATSASTUSTA, TERVEELLISEMMÄT RUOKAILUTOTTUMUKSET...sillä pääsee hyyvin liikenteeseen kun päämääränä on jaksaa juosta "satasella" seka fyysisesti että tsempata psyykkisesti kaikki valmennukset, treenit ja kisaradat läpi. Olen sen Intolle velkaa, en sen kanssa pysty 80% tehoilla vetämään. Se on ansainnut sen, että minäkin huolehdin omasta kunnostani ja kestvävyydestäni... (huomasin tänään, että muhun on kaiketi iskenyt joku ikäkriisi tms...)

Saatiin molemmat joitain ahaa-elämyksiä ja äsken lenkillä valssailtiin hieman molemmat... (joo, ne jotka meidän touhua Jynkänvuorella ihmettelevät; se on vain agilitytreeniä!!!)

Muutama video viikonlopulta...
Into la ja toinen Into pidempi pätkä

Iisan ja Janin pätkää lauantailta, ja tässä toinen Iisa

Sunnuntailta

Iisa_ja_Jani

Into_ja_minä

Loppusuora tämä on pakko laittaa vielä erikseen kun tämä ilmentää mun mielestä Into rakkautta tätä lajia kohtaan:-) Mennään lujaa!!!

Ja nyt vaan odotellaan tulevaa viikonloppua. Tässä välissä käyn viettämässä ke-la päivät Helsingissä ja kun sieltä lauantaina palailen kotiin, täällä on mieluisat vieraat odottamassa :) Selja&Sanna&Esa&Krum&Jente&Neleh ja Eo. Sunnuntaina päästään kaikki kisaamaan Hupun kisoihin ja toivottavasti meidän lähtönumerot, mediluokassa, eivät ole peräjälkeen...

Kyllä noi viikonloput vaan ovat niin niin niin huippuja<3