sunnuntai 27. marraskuuta 2011

KISARAPORTTIA...

...ja videoita päivitetty blogiin:-) Hyvä fiilis viikonloppu päättää, vaikka hyllymetrejä kasvatettiin kilometritolkulla.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Hienosäätöä pikkuhiljaa:-)

Tässä yritän vähitellen tehdä tästä sivustosta toimivaa. Olen saanut hyviä neuvoja ja vinkkejä ja niitä otetaan koko ajan mielellään vastaan!

Ystäväni Petran neuvosta pidetään toi vuodatus-blogi voimissaan ja sinne tulee jatkossakin meidän selostukset agilitysta, kilpailuista, ja kaikesta harjoittelusta yms. Tämä sivusto pidetään enemmänkin "kotisivuina" :)

Kiva olisi tietää ketä tänne eksyy ja saapi jättää komenttia käynnistä...tai ei vaan saa, vaan se olisi jopa toivottavaa!

Hyvää joulunodotusta kaikille <3

-Jaana&Jani&Iisa&Into-

perjantai 18. marraskuuta 2011

Uuden alkua :-)

Jo jonkin aikaa olen haaveillut pienimuotoisten kotisivujen tekemisestä. Koska kuitenkaan en ole minkäänlaisia lahjoja tai taitoja hankkinut tämän osaamisen alalta, niin tekeminen on vain jäänyt. Tänään päätin kokeilla tätä blogspotin kautta ja jo ehkä jonkinlaiseen "yhteistyöhön" päästiin:-)

Tässä on vain jotain pientä alkuun, päivitän tänne lisää tietoja ja juttuja; saapi muuten kommentoida... Nyt taidan alkaa miettiä nukkumisjuttuja, kun huomenna olisi tarkoitus klo 8 olla Musti ja Mirri areenalla, sillä eka rataantutustuminen on klo 9. Kyseessä siis Inton ensimmäiset agilityradat kisoissa; ja muuten jännittää ihan aikuisten oikeasti...