tiistai 1. maaliskuuta 2016

Pientä päivitystä

Ihanaa, maaliskuu... KEVÄT!
Jopa aurinko on näyttäytynyt silloin tällöin.


Ollaan päästy mökille, ollaan päästy ulkoilemaan, ollaan päästy jopa treenaamaan JA kisaamaan :).


Heili on kasvanut, reippaasti. Se myös on käyttäytynyt ihan reippaasti ja se on vaan ihana <3!


Muutamia kuvia:


















Ja sitten viikonlopun kisakuulumisia:
Kävin Lyylin kanssa treenaamassa viime viikolla ja samointein kysyin Jannelta josko hän menee kisaamaan hyppyradan Acelle (vastaus oli "ei") joten sain minä mennä kokeilemaan. Jes, Lyyli on niin ihana, niin kiltti!


Kasvattaja/valmentaja Elisa tuli katsomaan rataa ja jo ennen sinne menoa kysyin että JOS Lyyli tekee renkaan väärin, jatketaanko vaan matkaa. "Kyllä".
Se ei ollut ikinä tehnyt sellaista rengasta ja ajattelin (samoin kuin Elisa) että nyt oli pääpaino tutustua uuteen paikkaan ja juosta piiiiiiiiitkästä aikaa pitkä rata.
Renkaan hyppäsi väärin. Jatkettiin matkaa ja olin niin riemuissani ja kiittelin vuolaasti radan jälkeen Lyyliä, että yksi ratatyöntekijä tuli varmistamaan, että huomasinhan että rengas meni väärin :)!!! Kyllä, mutta Lyyli on niiiiiiiiiiiiin hieno <3! Janne lupasi osallistua meidän omiin kisoihin ainakin hyppyradalle ja tästä pidetään nyt kiinni!
https://www.youtube.com/watch?v=VyUGaOS-P1o


Iisa ja Jani juoksivat su kolme rataa, joista yksi nolla sijalla 2.
https://www.youtube.com/watch?v=wzzadSDEG5Y
Me Inton kanssa mentiin kaksi rataa niin että Into lähti radalle omia aikojaan ja minä vaan jatkoin...hyi minä!!! 10-hyl-5-5 oli meidän päivän saldo. Eka rata oli hyvä, VAIKKA siinä oli varaslähtö ja keppivirhe sekä kielto. Muut eivät olleet, vaikkakin rataprofiilit oli todella mukavat (Sari Mikkilä tuomaroi).
https://www.youtube.com/watch?v=GM7zhiSlK6o


Iisalmessa pari viikkoa sitten Inton kanssa sijoitutiin hyppyradalla sijalle 2 Annan ja Raikun jälkeen. Agiradalla keppivirheestä 5 ja siellä sijoitus 3.


On meillä Inton kanssa hyvääkin tekemistä. Harjoittelemattomuus hieman kostautuu, mutta kyllä mulla on vahva luotto siihen, että SM-karsintanollat saadaan vielä kasaan...


Vajaan kolmen viikon kulutta aloitamme talviloman omien kisojen "kautta", ja saas nähdä josko Helgakin pääsisi hyppyradalle kurvailemaan...


Ihanaa alkanutta kevättä kaikille...ulkona paistaa aurinko!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti