tiistai 27. tammikuuta 2015

Helga..."hitaasti hyvä tulee", eikö se niin mene?

Pieniä valonpilkahduksia Helga aina sillointällöin treeneissä väläyttää...sitten palataan viisi askelta taaksepäin, edeten taas viikonpäästä 10 askelta.

Sitähän toi agility on, ikuista oppimista.

Puolisen vuotta sitten Jani oli sitä mieltä että Helga ei tule ikinä koskaan oppimaan keppejä...tai jos menee oikein, se tulee olemaan äärettömän hidas. Sen pitkä runko ei oikein taipunut keppiväleihin ja tekeminen ei ollut kovin sujuvaa. Todellakaan.

Noh, näitä on sitten treenailtu vaihtelevasti. Eilisiä suorituksia videoina.

Kepit alkaa olla ok, vauhti tosta kasvanee ja meneehän se rivakammin jos vieressä juoksee :)

https://m.youtube.com/watch?v=afIYYj26AHA
https://m.youtube.com/watch?v=xtgdnQigLvY

Kontaktit sitten, Huoh.

Pysäytyskontaktit onnistuvat vallan komeasti, jos saa palkan sekä alastulossa että vapautuksesta. Kun häivytetään ekaa palkkaa, ei muista pysähtyä. Argh. Tämä siis puomilla ja Aalla. Keinu alkaa olla sille jo oikein kiva este. Menee ja rämäyttää, ja sitten taas uusiksi. Alkuun ehkä hieman epäröi sitä paukahdusta mutta eilen oikein karkasi sinne useamman kerran... Siinä pysähtyy ja malttaa ihan ok.

A ei toimi. Noh, yksittäin jotenkuten. Radan osaksi sitä ei uskaltaisi laittaa. Laitan tähän syyn videon muodossa... Ymmärrätte ehkä ongelman. Kyllä se osaa sen nätistikkin tehdä, mutta jos nostaa kierroksia radalla, sehän hyppää kiinni kattolamppuihin:(

https://m.youtube.com/watch?v=69vSE6TdlT8
https://m.youtube.com/watch?v=ypSi-q2jzmQ

Näitä nyt sitten treenaillaan ja samalla pitäisi sitä irtoamista ja estehakuisuutta parantaa... Paljon on työtä, mutta kuten noi eiliset kepit. Välillä työtä saa myös palkintoja <3

Ja Lyyli...se on vaan ihan huippu. Eilen se HAUKKUI ja komensi kentällä... Sori Janne, mitäs olit kipeänä... Se on vaan niin hauska, vaikka oli juoksemassa palkalle suunapäänä ja huusin "seis", se pysähtyi heti ja kävi istumaan. Kontaktit se teki hienosti ja keinu rämähti useamman kerran... Siitä tulee ihanaihanaihana agilitykoira!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti