keskiviikko 31. joulukuuta 2014

(Janin) kinkunsulattelua ja kontakteja

Jani pääsi (joutui) juoksemaan kinkunsulattelutreeneissä kaikkien kolmen koiran kanssa :) Seurakaverimme Mimmu ei mitään hirvittävän helppoa rataa ollut tehnyt, ja pieniä virheitä siellä täällä tapahtui. Iisan kanssa meno on ihan hyvää, Inton kanssa hakemista (se on niin erilainen kuitenkin ohjattavana kuin Iisa) ja Helga...noh, Helga on Helga :) mutta ihan hyvällä tavalla!


Videot laitan Helgan kanssa menemisestä. Ekalla radalla Jani ei osannut tohon sen vauhtiin varautua. Toisella radalla keskittyi niin täydellisesti ohjaamaan 4 ensimmäistä estettä (ehtimään ohjaukseen), että unohti sen jälkeen radan! Noh, kyllä niistä vielä hyvä pari tulee, tarvitsee vain aikaa.
https://www.youtube.com/watch?v=I9e5M2mxOTY
https://www.youtube.com/watch?v=RzdoDpukHE8


Eilen käytiin pikaisesti hallilla harjoittelemassa niitä Helgan kontakteja. Puomi meni ja ei mennyt hyvin. Alkuun pienellä pätkällä (alastulolla). Se pysähtyi täydellisesti. Samoin vaikka matkaa vähän pidensi. Ja kerta kiellon päälle, piti kokeilla ilman hihnaa koko puomi. Pylly tippui kontaktilta. Kun Jani laittoi hihnan, meinasi tippua (takajalka kävi puomin ulkopuolella) puomilta, joten sekään ei ole hyvä vaihtoehto...
https://www.youtube.com/watch?v=yKdAomXXmcg (Tämä EI ollut SE puomi jossa oli kolme palkkaajaa...)


A. Alastulolla täydellinen 2on2off! Koko A, tuli läpi. Vierellä juostuna hyppäsi vaarallisesti harjan yli :(


Yhtäkkiä hallille ilmestyivät Janne-veli ja isäni (olivat nähneet meidän auton pihalla). Janne tuli apuun palkkaamaan.


Tehtiin niin, että Jani oli heti kontaktilla, eli palkkasi alastulolle (maahan, targetille) ja Janne oli kauempana palkkaamassa. Minä ohjasin. Muutama toisto. Kaikki RAUHALLISIA, JÄRKEVIÄ JA TÄYDELLISIÄ pysähtymisineen oikeaan paikkaan ja vasta vapautuskäskystä eteenpäin!!!


Kokeiltiin "kolmen voimin" myös puomi kerran. TOIMI!!!


Eli tästä lähtien Jannen on vain tultava nyt mukaan palkkaamaan Helgaa ja samalla tietenkin treenaamaan Lyylin kontakteja.


Eilen oli lupaavaa, todella. Ja oma polvikin on jo oikein mallillaan, jessss!!!


Näihin tunnelmiin...


Odottavin mielin ja miettein ensi vuoteen! Hyvää vuotta 2015 kaikille ystäville, tutuille ja niille jotka täällä blogissa sattuvat vierailemaan ;)!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti