keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Voe Heleka

Tässä on meidän Helga, Onnenpisaran Ainokainen.


Kuvassa Helga on noin 6,5kk. Se on niin "minunnäköinen" koira. Siinä on paljon Iisaa, mutta sitten siinä on myös hirvittävän pajon Intoa. Ja Hellää löytyy luonteesta sekä tosta rakenteesta (ja toki myös koko koirassa). Koko sillä on noin 39 cm, eli todellakin näyttelytähteä siitä ei tule, mutta kyllä me meinattiin lauantaina mätsäriin suunnata, että katson minkälainen sen käytös on siinä tilanteessa...

Helgan laji saattaa olla agility :-) Ainakin jos se itse saisi päättää. Meillähän oli kesällä omalla pihalla putki. Se on sinne saanut mennä ihan itse ja Inton perässä. Hallilla se on käynyt muutamia kertoja. Alkuun se sai juosta putkeen, nyttemmin se on muutaman kerran mennyt siivekkeiden välistä putkeen... Maanantaina se oli mukana ja tehtiin useamman siivvekkeen suora ja putki, siivekkeen väli ja putki.

https://www.youtube.com/watch?v=AY5jz0L-avM

Me oltiin Janin kanssa kumpikin aivan fiiliksissä... Helga meni kyselemättä ja se meni aika lujaa... Se ihan "haki" noita siivekkeitä. Omituista. Mutta en valita, en! Todellakaan!

Sen on täytynyt oppia katsomalla. Joku kirjoitti fb-puolella, että Iisa ja Into on näyttäneet sille agiltyvideoita meidän ollessa töissä. Hih!

Tässä pikkuhiljaa, kun ikää alkaa kertyä, voidaan alkaa opettelemaan ohjauskuvioita yms. Mitään kiirettä ei olla todellakaan pidetty ja tämä "pellossa kasvanut" koiranpentu on onneksi sellainen että on itsekseen oppinut asioita, kuten "paikka" yms perusjuttuja Iisan ja Inton seurassa.

Mitäs muuta. I&I pääsivät treenaamaan. Me kun kisattiin ne kaksi viikonloppua, niin ei treenattu. Koirat olivat ihan täpinöissään. Ehkä niillä on ollut tekemisen puutetta. Pelkät lenkit ei ole niin hauskoja.

Ja Ennan ja Inton pennut sitten. Voih!!!

Käytiin sunnuntaina katsomassa, kun täyttivät 3 viikkoa. Seuraavat kuvat oli ainoat jotka onnistuivat, vaikka tarkoitus oli mennä ottamaan kuvia. Kamera ei halua enää toimia. Mutta kuvat kertokoot puolestaan... Ne ovat <3 <3 <3 <3.



 
Ja vielä pari kuvaa Helgasta. Toi tyhmä kävelykuva on sitä varten että siinä näin itsekkin, että tolle koirulaiselle on tainnut kehkeytyä melkoinen kirahvinkaula ;-)
 
Hyvää loppuviikoa!!!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti