tiistai 25. kesäkuuta 2013

Helga 12 vkoa




Aika menee niin nopeasti...



Vastahan se oli aamuyö 2.4.2013, jolloin Sirkku soitti minulle Helgan syntymästä... Nyt siitä on hurahtanut 12 viikkoa, vaikkakin ne pitkiltä välillä tuntuivat, niin taaksepäin katsottuna aika on mennyt ihan siivillä.

1 vko
11 vrk
 
Helgaa hakemassa, ikää vajaat 9 vkoa.
Kuvassa vasemmalta: Iisa-mummo, Into-iskä, Helga, Lempi-mummo, Hellä-äippä.
 
Toista päivää Kuopiossa
 
Ikä 9 vkoa.
 
11 vkoa.
 
 

Tänään Helga täyttää 12 viikkoa. Tarkkaan sitä yritettiin mitata, ja tulokseksi saatiin 28,2 cm. Joo, pieni se ei ole eikä miniksi tule jäämään. Jokainen milli on kuitenkin kultaakin arvokkaampi, siitä on tullut jo niin tärkeä ja rakas ja aivan täysivaltainen perheenjäsen (jopa I&I ovat ihmeissään jos Helga on poissa ja tarkkaan haistavat että tulithan takaisin...kuten eilen rokotuksen jälkeen <3).  Iisan mittoja Helga on nyt kasvanut, katsellaan mitä tuleman pitää :-)...

12 vkoa


12 vkoa


Luonteeltaan se on minusta oikeinkin huippu. Se ei ole ihmisrakas kuten Into, se on aika välinpitämätön...vaikkakin tietysti tutut ovat asia erikseen. Ensin ajattelin että se arastelee muita koiria, mutta pari kertaa kun "lenkillä" ollaan käyty ja muita tullut vastaan, niin ei se arastele, vaan se ei välitä. Se ei vaan halua tutustua kaikkiin, mikä on toisaalta aika hyvä juttu. Ihmisistä se kävelee vain ohi, ei sitä kiinnosta... Sillä on nähtävästi tämä oma lauma.

Rokotuksissa käytiin eilen. Ell oli jonkin verran myöhässä. Odotustila oli täynnä koiria (settereitä, saksanseisoja, haukkuva Beagle yms.), Helga vähän katseli mun sylissä ja kävi sitten nukkumaan. Ei se niistäkään välittänyt.

Sinikka tutki sen, ja sanoi ettei löydä mitään vikaa ( :D ), laittoi rokotteen ja antoi pienen luun. Helga ei huomannut rokotusta ja otti luun... Sanoi Ell, että on aika lunki pentu, toden totta.

Vähitellen opetellaan kaikkea pientä. Seisomista, istumista...putkeen juoksua ei tarvitse opetella. Ollaan veneilty, ollaan käyty uimassa ja ihan vaan nautittu elämästä. Juhannus oli ihan huippu ja fb kaverit joutuivat katsomaan kuvia Helgasta pitkin juhannusaikaa :-)


 



 
Meijjän Magnusti :-)
 
 
 

 
 
 
 

 



Juhannukselta sain itse sellaisen mukavan muiston, että tällä hetkellä makaan sohvalla läppäri sylissä... Nosti kuumeen ja hirveän kurkkukivun. Kesäflunssa on äärettömän ärsyttävää, varsinkin kun ulkona on kunnon helle. Sinne ei tee mieli sitten yhtään, vaikka yleensä viihdynkin lämpimässä. Jospa tää tällä päivän levolla menisi ohitse ja pääsisi sitten tervehtyneenä aloittamaan loman ensi viikolla...!

Loppuun laitan kuvia agilityn SM-kisoista. Kuvissa Jani ja Iisa. Ensimmäiset kuvat ovat Sirpa Saaren ottamia (KIITOS!!!) ja 2 viimeistä Irene Vinhan.

 
 




 
 



 

 


Tota agimenestystä ei ole vieläkään täysin sisäistänyt...

Seuraava agikoitos on edessä agirodussa, jonne pe ja la mennään loppujen lopuksi kisaamaan. Olin ilmoittanut Inton Mikkelin näyttelyyn, joka nyt siis jää välistä. Kotimatkalla sunnuntaina pysähdymme Laukaaseen, koska siellä on Päivi Eerola arvostelemassa sheltit. Sirkku saa esittää Inton, kun mä en sen pystyhännälle mahda nyt mitään...


Hyviä hellepäiviä kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti