sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tällä viikolla saatiin treenattuakin

Torstaina meillä oli Holopaisen Anun tekemät treenit ja Janin toiveesta yhtenä aiheena oli keppikulmat.

Ne eivät nyt toimineet kovinkaan hyvin ja Inton kanssa meidän yhteinen tekeminen oli pitkästä aikaa hyvin huonoa:(... Into pomppi, hyppi, riekkui, meni minne meni, hyöri ja pyöri... se ei irronnut, se ei löytänyt niitä keppikulmia, ei umpi-eikä avokulmaa... Mutta sitten se löysi aivan upeasti umpiputken ja pari kertaa onnistui jopa takanaleikkaus. Noita putken umpikulmia treenattiin pariin kertaan ja se kyllä antoi uskoa sille, että kaikkea kannattaa treenata; varsinkin tehostetusti niitä vaikeita asioita:-) Jani ja Iisa tekivät oikein hienoa yhteistyötä ja loppuun annettiin Iisalle "hyviä kokemuksia" (lue: paljon makupaloja) keinulta, sillä se ei nyt jostain syystä tykkää ko. esteestä... yhtään.

Olin pe ja la-päivät töissä ja viikonloppu kutistui periaatteessa vain sunnuntaipäiväksi, kun olin eilen vasta seitsemän jälkeen illalla kotona... Mutta otettiin sitten suhtkoht kaikki irti tästä päivästä. Nukuttiin niin pitkään kuin nukutti, pestiin autot, hoidettiin pihaa ja tottakai lähdettiin treenaamaan koirien kanssa (se on niin niin huippuihanaa kun on yhteinen "juttu").

Päätettiin treenata niitä meille niin pirun vaikeita takanaleikkauksia, ja siellä tuli jos jonkinlaista tulosta:-) Jopa onnistumisia! Keppikulmia, joissa Inton kanssa avokulmaa...joka lähti sujumaan niinkuin WAU, muutaman kerran... jätetään hautumaan ja vahvistetaan joka viikko tästä lähtien; lupaan!!!

INTON_TREENIÄ

INTON_TAKANALEIKKAUSTREENIÄ

IISAN_TAKANALEIKKAUSTREENIÄ

JANI_KOKEILI_ÄÄNETÖNTÄ_OHJAAMISTA

Iisalle sitä keinua... se väisti sitä, niinkun videoltakin näkyy:(. Iisa ei nyt siitä tykkää; sille ei ole mitään mun mielestä siinä tapahtunut, mutta epäilen että se paineistuu sillä jostain syystä. Janille ehdotin iloisempaa äänensävyä ja sitä, ettei lähde irtoamaan keinulta sivuille vähään aikaan. On niinkuin koiran turvana ja ei mitään seisotuksia kontaktilla vaan tosi nopeita vapautuksia ja PALJON PALKKAA! Iisa jopa tänään innostui enemmän pallosta kuin makupaloista...se vaan on sellainen. Mitään vetoleikkejä sen kanssa ei kannata tehdä, se kuumenee niin paljon mutta pitäisi muistaa tota palloa käyttää useammin. Siis kyllähän se makupaloilla seisoo vaikka päällään, mutta välillä leikkikin on tervetullutta.

Hyvä mieli treenien jälkeen. Kiitos!

Ja sitten vielä lähdin tallille. Myssy oli ihan ok, ja katsoin sitten kun Wilma (vuokraaja-hoitaja) ratsasti sillä. Oikein hienosti alkoivat toimia yhteen ja menevätkin tallin kisoihin sitten esittäytymään kouluradalle:) Myssy on vaan ihan kauhean lihava... Kellään mitään vinkkejä, miten hevosen saisi laihtumaan nopeasti??? Mä en edes ilkeä siitä kuvia laittaa, kun kaikki luulevat että se on viimeisillään oleva kantava tamma...

Mutta voi miten ihana sunnuntai-viikonloppu! Nämä harrastukset ovat niin hirveän tärkeitä minulle ja antavat niin paljon energiaa... Keskiviikkona mulla on edessä ratsastusta ihan uudessa paikassa, Joensuussa. Torstaina agilityreenit. Niitä taas odotellaan innolla!

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti