torstai 8. lokakuuta 2015

FI AVA-H
Minun Into <3


Ja juu...titteli tuli, kun Jenna kokeili Inton ohjaamista. Ihan ensimmäistä kertaa... Taitava ohjaaja osaa ohjata ihan ketä koiraa tahansa <3! Kiitos Jenna <3. Olet huikea!!!


Ja juu...en nyt voinut edes kuvitella, että tommoista pääsisi vahingossakaan tapahtumaan. Siellä oli niiiiiiiiiin kovia ja nopeita koirakoita lähtölistassa.


Mutta Into on nyt siis sekä agility-että hyppyvalio. Hassua. Kun se on vaan minun Into <3!


Ja Krum kävi luonnetestissä. Yksikään osa-alue ei mennyt miinukselle. Kokonaispisteet olivat +144. Mitään en sinällään noista pisteistä ymmärrä, mutta luulen että ne ovat oikein hyvät. Koska Krum on <3. Ja tekivät myös nollan tuolla Kirkkonummen kisoissa :)


Kisasin itse Inton kanssa la Ojangossa, joista tuloksena hyl (ihan minun virhe, kun en osannut taas lukea kunnolla rataa) ja 10. Sain Inton ohjattua ihan suoralla lähestymisellä esteen taakse ja sitten se kiersi koko esteen. Jatkettiin rataa ja yksi rima tuli alas kun käännyin sen hypätessä. (Noihin pitää kiinnittää huomiota, sillä rimoja tulee alas melko helposti.)


Kirkkonummella Jenna siis ohjasi ensimmäisenä olleen hyppyradan ja minä menin kaksi agilityrataa. Ekalta vitonen Aan kontaktilta ja toisella lopetettiin puomivitosen, hyl ja sen jälkeen läpijuostun Aan jälkeen. Missä on meidän kontaktit?!?


Noh. Pari viikkoa taukoa ja seuraavan kerran Jyväskylään.


Ihanaa aurinkoviikkoa kaikille!