maanantai 8. joulukuuta 2014

Pientä päivitystä

Hassua, kun ei olla kisattu, ei ole tullut myöskään edes pieneen mieleen päivittää tänne mitään...ikään kuin mitään ei tapahtuisi ilman agikisoja. Mutta toisaalta, agilityrintamalla ei hirveästi kuulumisia ole, sillä Into jäi sitten kotikisojen jälkeen tauolle ja se ei ole käynyt hallilla sen jälkeen. Jani on käynyt Iisan kanssa kerran pari, Helgan kanssa säännöllisesti ja minä olen tainnut kerran treenata Lyylin kanssa :)


Helga kehittyy (kai) hitaasti ja epävarmasti. Välillä tuntuu että vaikeuksia ja ongelmia kasautuu niin, ettei edes pysty miettimään mistä niitä lähtisi purkamaan...välillä taas neiti väläyttää siten, että hymyilyttää vuorokauden putkeen. Kun keskittyy estehakuisuuteen, ei ehdi treenata kontakteja. Kun keskittyy kontakteihin, unohtaa kepit. Kun keskittyy seuraavaan asiaan, unohtaa toisen ja se on vaan sellainen loputon kierre. Tietenkään ei voikkaan treenata kaikkea ja kun treenitahti on noin 1-2 x viikossa, ei mitään jättiharppauksin tapahtuvaa edistystä voi edes odottaa :)


Mutta Helga nauttii tekemisestä. Aina samalla hullunraivolla ja innolla se siellä hallilla menee. Se on parasta.


Laitan pari videota eilisestä treenistä. Eilinen oli hymyn paikka. Se meni hienosti. Ja meni sellaista pätkää mikä on tuottanut vaikeuksia. Silloinhan pitää olla onnellinen!!!


https://www.youtube.com/watch?v=X7lWQxyRIEk&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA&index=5


https://www.youtube.com/watch?v=5EqlwyJ7DKk&index=3&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA




Lyyli on aivan huikea <3! Siitä tulee hieno agilitykoira. Janne kehittyy ohjaajana Lyylin ohella. Vitsit että on kiva seurata niiden menoa...


Toisaalta olen ihan kateellinen että noi pääsevät jossain vaiheessa kisaamaan ykkösluokkaan. Minä itse olisin niiiiiiiiiin ykkösluokan ohjaaja :) Ne on parhaita startteja. Jännitys siitä mitä tuleman pitää, ei vielä mitään piponkiristelyä tai tulostavoitteita (muuta kuin tehdä virheetön rata, sillä siellähän ei ole vielä sijoituspaineitakaan...). Eli jos joku tarvitsee koiralleen ykkösluokan ohjaajaa (ja tämä tarkoittaa siis sitä että ohjaa ykkösluokassa, ei sitä että olisi hyvä ohjaaja :D), minuun voi ottaa yhteyttä :D!!! Noh, tämä siis pilke silmäkulmassa... Hienoa se on jossain vaiheessa päästä radan varteen katsomaan noiden ekoja startteja :)


Helgan ja Lyylin lisäksi myös muiden pentujen , eli Ansan&Alman&Kirpun, startteja. Ne saivat "luvan" harrastaa agilitya terveystulosten valossa. Kaikilla neljällä Inton ja Ennan pennulla oli ell sanojen mukaan "kuin saman yksilön kuvia katsoisi"...eli lonkat ja kyynärät, ja tuloksetkin kertoivat samaan.


Polvet 0/0
Kyynärät 0/0
Ei sivuääniä sydämessä
Lonkat B7B
Selät ok


Tässä vielä Inton kaikki jälkeläiset koiranetissä. Ne on niin rakkaita <3!


http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI25115/10&R=88


Laitan videon vielä Ansan eilisestä treenistä. Menee niiiiiiiin hienosti :)


https://www.youtube.com/watch?v=Wz3CeJpo9yg&list=UUbkdQku_h80kJS1WIPBd-IA&index=2


Hyvää joulunodotusta...ton harmauden on jossain kohtaa väistyttävä auringon tieltä, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti