tiistai 25. syyskuuta 2012

FIILISTELYÄ ONNISTUMISISTA

Päätin sitten koota meidän onnistuneet agiradat yhteen. Aika säälittävän lyhyet pätkät näistä tuli :)
Mutta kun nämä hetket ovat olleet harvassa, ne ovat tuntuneet aivan järkyttävän hienoilta...

Iisan ja Jaanan nollaradat

Inton ja Jaanan nollaradat



Ja myös pari kuvaa viime viikonlopulta. Taattua kännykkälaatua:)

 
Into ja Iisa Tahkovuoren rinteillä.



Into mökillä.





Koska olin ilmoittanut Inton Pieksämäen kisoihin kakkosluokkaan, emmekä sinne sitten luokkanousun myötä osallistuneet, sain lahjakortit joilla osallistutaan samaisen seuran kisoihin su 14.10.2012. Siellä sitten kisataan koko perhe, vastakkain :DDD! Into ekaa kertaa kolmosissa <3!

ps. vaatii tutusta tämän blogin ominaisuuksiin... En osaa tätä käyttää lainkaan...

 
 

lauantai 22. syyskuuta 2012

ONNEA YSTÄVILLE

Viime viikonloppuna sitä sai fiilistellä oman rakkaan koiransa kanssa... nyt on sitten kisatauko ja lähdettiin "lomailemaan" Janin&koirien kanssa Tahkolle. Ja täällä on muuten aikas mukavat oltavat Tahko Spa suitessa:-)))

Päästiin tänne ja lähdettiin lenkkeilemään. Puhelin piippasi ja siihen paukahti viesti Heliävirran Sirkulta (Onnenpisaran kennel- shetlanninlammaskoirat). Sirkun juuri näyttelyikään ehtinyt oma kasvatti Hilma oli Turun näyttelyssä tehnyt jotain aivan törkeän upeaa... "PN2 JA SERT!!!" Wau, upeaa! Siinä sitä sitten lenkkiä jatkoin kyyneleitä ystävän hienon menestyksen vuoksi pidätellen...

...ja samalla yritin seurata livestreamia Liedon agilitykisoista, jossa Esa&Krum olivat osallisina... Eka rataa en nähnyt kun kamera kuvasi toista rataa. Esalta tuli viesti; hyl.

Toinen rata olikin sitten streamin kohteena. Onnekseni näin lähdöstä yli puoleenväliin. Sitten yhteys katkesi (ja ihan pari VSP:ttä pääsi suusta)... Se alku oli nimittäin WAU, niin upeaa menoa... Ja kun ei tiennyt lopputulosta; laiton jo Esalle tekstarin, ennenkuin muistin että siellä on reaaliaikainen tulospalvelu.

Esa Koivuranta ja Krum, 0-tulos, SERT!!!

Ja ihan pieni kyynel ja aivan ääliömäinen virnistys naamalla... ne ei varmaan Tahkovuoren K-marketissa minua mitenkään hirveän fiksuna pitäneet:-)

Kiitos ystävät, nämä uutiset olivat niin upeita<3!

Nyt koko meidän koiraperhe sitten kisaa samassa luokassa. Se on hienoa. Tämä tekee onnelliseksi ja nöyräksi. Se että nämä harrastuskaverit rakastavat agilitya sekä se, että Krum on perheessä jonkalaista jokainen koirankasvattaja voi vain unelmoida omien pentujensa kohdalle.

perjantai 21. syyskuuta 2012

BLOGIN VAIHTO

Näitä sivuja en ole käyttänyt lainkaan sen jälkeen kun sain nämä luotua :o)!

Koska vuodatuksen sivut eivät ole oikein toimineet viime aikoina ja kaikki kuvatkin hävittivät, niin päädyn nyt pähkäilyn jälkeen ottamaan tämän blogin käyttöön...

Eli täältä pääse seuraamaan kuinka äiti ja poika, Iisa ja Into, sekä aviopari Jaana ja Jani treenaavat ja kisaavat toisiaan vastaan agilityn kolmosluokan medeissä:DDD!

...Tähän asti tapahtunutta löytyy sivuilta www.huldaiisa.vuodatus.net, ja jatko sitten täältä.

Tervetuloa mukaan!

ps. semmoinen pieni viesti itsestäsi olisi enemmän kuin mukava... näkisin ketkä täällä käy, jos kukaan eksyy...